Irina Rimes a lansat “Eroii pieselor noastre”

Irina Rimes a lansat piesa care inchide povestea albumului “Despre el” impreuna cu videoclip.“Eroii pieselor noastre” este a cincea piesa pe care Irina a lansat-o in cadrul povestii ce se regaseste atat pe albumul, cat si in filmul “Despre el”. “Eroii pieselor noastre nu este #despreel ... eroii pieselor noastre este despre mine si despre noi toți..”, a spus Irina.

Scrisa si compusa de Irina Rimes, “Eroii pieselor noastre” este ultima piesa de pe albumul “Despre el” si este in acelasi timp deznodamatul povestii de iubire despre care s-a scris in celelalte piese.Albumul “Despre el”, reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, contine zece piese, dintre care doar sase lansate, urmand ca pe celelalte patru sa le lanseze in curand.  Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Irina Rimes, este in turneul de promovare a noului album in tara, fiind sprijinita de Carrefour Romania.

In perioada ce urmeaza o vom putea asculta pe Irina in urmatoarele locatii: 1 decembrie - Epic Timisoara; 9 decembrie - Liquid Sibiu si 10 decembrie - Craiova. Albumul “Despre el”, o coproductie Quantum Music si Global Records, a fost lansat in Bucuresti printr-un concert-interviu, un concept unic in Romania si i-a adus in acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, oameni din industrie si artisti precum: Raluka, INNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nuca, AMI, Ana Baniciu, Andi Bancia.
Irina Rimes a fost desemnata in nenumarate randuri, la toate galele de premiere ale industriei muzicale romanesti, debutul anului 2016. Irina Rimes face parte din portofoliul Quantum Music,  cel mai nou label boutique din Romania ce are ca strategie lansarea pe piata a unor artisti talentati aflati la inceput de drum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod