Test. Alege mandala care te reprezintă și află ce spune despre personalitatea ta

Cuvântul "mandala" provine din sanscrită, limba clasică folosită de mii de ani pe teritoriul Indiei și limba oficială a unor religii precum hinduism, budism sau jainism.
Trandus simplu prin "cerc", madala înseamnă mult mai mult de atât.

Este un principiu care reprezintă întregul, perfecțiunea și este văzut ca un model ce imită însăși structura și organizarea vieții; o diagramă cosmică ce ne amintește de relația noastră cu infinitul, cu lumea din interiorul și din exteriorul corpului și al minții.

Înțelepciunea hindusă susține că mandala reprezintă realitatea materială și non-materială. În funcție de trăirile tale subconștiente, vei fi predispus să alegi o mandala care reprezintă cel mai bine realitatea ta fizică și psihică, ceea ce poate dezvălui foarte multe despre personalitatea ta.

Privește cu atenție imaginea de a mai sus și alege mandala care te atrage cel mai mult. Citește mai jos ce semnificație are aceasta pentru tine:

Mandala 1

Ești un adevărat gânditor. Această primă manadala reprezintă întreg spectrul culorilor. Reprezintă cunoașterea, curiozitatea și spiritul analitic.
Ești o persoană care are o atenție deosbită la detalii. Ai numeroase cunoștințe din diverse domenii și îi impresionezi pe cei din jur prin cultura ta generală extrem de bogată. Gândurile tale curg fără încetare și din această cauză te poți epuiza. Învață să te relaxezi și să-ți controlezi gândurile astfel încât să-ți conservi energia.

Mandala 2

Mandala cu numărul doi reprezintă spiritul de călător. Visezi să călătorești în întreaga lume și să trăiești noi experiențe. Te atrag culturile diferite și îți place să le descoperi cu adevărat. Deși cei mai mulți oameni își doresc să călătorească, tu ești diferit pentru că înțelegi un lucru esențial. Pentru tine, experiențele sunt mult mai importante decât lucrurile materiale, astfel că faci totul pentru a-ți îmbogăți lumea interioară. Indiferent de vârsta pe care o ai, nu ar trebui să-ți înfrânezi nevoia de a călători, pentru că aceasta reprezintă adevărata ta natură.

Mandala 3

Mandala cu numărul trei este cea a experiențelor și a explorării. Îți place să încerci mereu ceva nou, să testezi și să faci lucruri care îți oferă acel val de adrenalină pe care îl simți când faci ceva pentru prima dată.
Acest tip de comportament îți poate aduce probleme, dar și reușite incredibile. Trebuie să ai mare atenție când vine vorba de comportamente nocive. Evită activitățile care dau dependență, așa cum sunt jocurile de noroc sau consumul de alcool și substanțe interzise. Trebuie să înveți cum să-ți controlezi această nevoie de noi experiențe astfel încât să fie în avantajul tău.

Mandala 4

În interiorul tău se duce o luptă crâncenă între două aspecte diferite. Pe de-o parte îți dorești bunăstare materială și ai face orice ca să o obții, pe de altă parte vrei să atingi iluminarea spirituală. Lumea materială și cea spirituală se luptă în interiorul tău. Ai predispoziția de a munci foarte mult pentru a avea parte de confortul material la care visezi. Problema este că banii nu îți vor aduce satisfacția la care visezi. Chiar dacă reușești să obții ceea ce dorești din punct de vedere material, trebuie să înveți cum să-ți hrănești latura spirituală.
Actele de caritatea ar putea fi o modalitate prin care să echilibrezi aceste două aspecte.

Mandala 5

Ești o persoană luptătoare. Mandala cu numărul cinci reprezintă energia, războiul, puterea, hotărârea, pasiunea. Toate acestea te reprezintă în totalitate dacă ai ales această mandala. Arată despre tine că ești o persoană care vrea să ajungă pe cele mai înalte culmi, care își dorește cu ardoare puterea și nu va renunța până nu o va obține. Îți place să câștigi și poți transforma această nevoie într-o adevărată obsesie dacă nu înveți să îți temperezi pornirile. Ești un învingător, dar nu trebuie să uiți că puterea înseamnă și capacitatea de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Altruismul este extrem de important în cazul tău.

Mandala 6

Această mandala reprezintă calmul, liniștea și natura. Culoarea mov este asociată cu roialitatea, luxul, puterea, ambiția. Mai reprezintă extravaganța, creativitatea și înțelepciunea.
Ești o persoană care poate vedea dincolo de lumea materială. Ai o conexiune specială cu natura și poți descifra mult mai ușor decât ceilalți semnele venite de dincolo de lumea fizică. Emani o energie feminină, vindecătoare, iar oamenii care suferă găsesc alinare în preajma ta. Inspiri înțelepciune și calm, iar cei care te cunosc cu adevărat știu cât de profundă este gândirea ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod