Cele 3 secrete care o ajută pe Elle Macpherson să arate incredibil

de Daniel Dumitrescu, 4 Decembrie 2017

Supermodelul australian continuă să facă senzație cu aspectul ei fizic. Elle arată incredibil în fotografiile pe care le postează pe Instagram


În 2015, supermodelul a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în formă. Secretul său este consecvenţa - vedeta nu se abate niciodată de la ritualul ei: zi de zi, oricât de obosită ar fi, oricât de puţin chef ar avea, Elle trebuie să treacă prin programul de 45 de minute de exerciţii fizice. Rezultatul se vede şi garantează că merită să facă acest efort. Nu-i place gimnastica, aşa că face fitnnes, aleargă sau înoată.

Din când în când, ea îşi poate permite câte un mic "derapaj" de la regimul pe care îl urmează cu o rigurozitate aproape militărească. Printre slăbiciunile cărora le mai cedează uneori se numără pavlova - prăjitură savuroasă cu bezea, frişcă şi fructe - o felie de pâine cu unt de arahide, o ciocolată neagră sau o îngheţată. "Îmi place să-mi permit să mă relaxez şi să mănânc o îngheţată cu copiii", a mărturisit Elle pentru Australian Women's Weekly.

MacPherson rămâne fidelă şi dietei sale sănătoase, care include avocado, seminţe de varză kale, linte, quinoa şi brânză de capră. Periodic, ea obişnuieşte să urmeze un plan simplu de detoxifiere. "Lunea, încerc să mănânc doar vegan, ca să compensez distracţia din weekend", a explicat vedeta.

Tot în 2015, Macpherson a prezentat în revista The Chalkboard, un alt principiu de bază al stilului său de viaţă: "Ca tânăr model, eram văzută drept atletică şi puternică.

Dar n-a trecut mult timp şi mi-am dat seama de importanţa wellness-ului şi de efectul profund pe care o nutriţie corectă îl poate avea asupra modului în care te simţi. Se ştie bine că dacă mănânci multe legume îţi ajuţi corpul să fie alcalin, dar îmi dau seama că e dificil să trăieşti cu o dietă alcalină strictă şi sinceră să fiu, nu cred în extreme. Vreau să-mi trăiesc viaţa fără griji, aşa că iau suplimente alcaline în fiecare zi."

Supermodelul a declarat că regimul său se bazează pe un supliment sub formă de pudră verde, The Super Elixir, comercializat de compania ei, WelleCo, specializată în produse de wellness. Ea amestecă această pudră cu apă sau zeamă de cocos și o bea zilnic.

Vorbind despre meniul ei într-o zi obişnuită, Elle a spus pentru Popsugar că micul dejun constă de obicei dintr-un ou ochi, pâine de secară sau terci de ovăz cu jumătate de grapefruit, apoi bea un pahar de apă filtrată în care dizolvă pudra ei, "The Super Elixir", un amestec de 45 de ingrediente printr care se numără ierburi chinezeşti şi ciuperci maitake, cu proprietăţi ce favorizează alcalinizarea corpului şi îmbunătăţirea sănătăţii.

La prânz, consumă o salată de legume, spanac şi alte verdeţuri, iar la cină preferă peşte proaspăt cu salată sau legume.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod