Britney Spears, la 31 de ani: Din nou sexy, dar tot cu celulită!

Luna trecută era fotografiată cu picioarele butucănoase şi pline de celulită, iar acum revine într-o formă excelentă, într-un pictorial publicat de revista Shape. Cântăreaţa recunoaşte că mai are de tras la sală şi că dieta este "criminală", pentru că trebuie să renunţe la plăcerile ei: pastele şi prăjiturile cu ciocolată.

Anii zbuciumați, în care a dus o viață dezordonată, presărată cu multe nopți pierdute, depresii, alcool, dar și sarcinile, o transformaseră pe Britney Spears dintr-un superstar într-o persoană prăbușită fizic și emoțional. Ajunsă la 31 de ani, cântăreața americană a decis că e momentul să se pună pe picioare, chiar dacă acestea sunt pline de vergeturi și de celulită.

Este evident că după 10 ani agitați, în care a experimentat cam tot ce era mai nociv pentru corpul ei, vedeta nu putea spera la un miracol peste noapte. Cu toate acestea, la o lună după ce a fost fotografiată pe stradă, cu picioarele butucănoase și invadate de grăsime, Britney a apărut pe coperta unei reviste în bikini albi și într-o formă de zile mari, departe de adevărata ei siluetă.

Britney Spears a slăbit, într-adevăr, destul de mult, dar ea singură recunoaște că nu arată atât de bine ca în pozele prelucrate, publicate de revista Shape. În pictorialul din publicația dedicată dietelor și stilului de viață sănătos, pielea ei este bronzată și fără pic de deformare produsă de celulită, iar colăceii de grăsime din zona burții au dispărut.



În interviul din Shape, cântăreața recunoaște că, deși a slăbit, nu este mulțumită de aspectul ei fizic. Ea a vorbit deschis despre posteriorul ei, pe care îl consideră prea mare, și despre eforturile pe care le face pentru a se accepta așa cum este acum: "Îmi place, apoi îl urăsc. Acum sunt la 30 de ani, aşa că trebuie să trag din greu pentru a fi la înălţime", a declarat Britney.



Vedeta a dezvăluit că a slăbit practicând yoga şi urmând un program special, Nutrisystem, dar mărturisit că a avut grijă ca scăderea în greutate să nu-i afecteze sănătatea. "Dieta este istovitoare... pentru că specialităţile mele preferate sunt spaghetele, negresele şi prăjiturile cu ciocolată", a spus Britney.

Ea a scris pe Twitter despre şedinţa foto la care a participat, dar a fost cinstită şi a menţionat că încă mai are celulită.

Cântăreaţa americană s-a despărţit la începutul anului de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate, dar are deja un nou iubit. Conform ziarului britanic Daily Mail, ea a fost văzută aproape zilnic alături de noua sa cucerire, David Lucado (27 de ani), de profesie avocat.

Britney Spears nu va mai juriza emisiunea-concurs "The X Factor USA", după un singur sezon petrecut în juriul acestui show TV. Se zvoneşte, de asemenea, că artista plănuieşte o serie de concerte la Las Vegas, la celebrul Caesar's Palace - unde au mai susţinut turnee şi Celine Dion şi Cher - şi este în negocieri pentru a apărea într-un serial de televiziune.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James, notează agenţia Mediafax.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.
În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.


Foto: Daily Mail / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • livia pe 10 Mai 2013, 17:51
    mda...

    lasati ca n-are atata celulita acuma. in prima avea f multa, dar acuma e chiar ok.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod