Ar fi putut sta în locul lui Meghan Markle: Fosta iubită a prințului Harry pozează goală

Cressida Bonas a fost iubita prințului Harry până în 2014. Ea a pozat dezbrăcată pentru o campanie împotriva pescuitului excesiv.

Fosta iubită a prințului Harry s-a alăturat altor două vedete, Paris Jackson și Elizabeth McGovern, care au pozat dezbrăcate în cadrul unei campanii împotriva pescuitului excesiv. Într-o imagine alb-negru, Cressida Bonas apare goală, cu un rechin în brațe.

Cressida a declarat pentru Evening Standard că este important să conștientizăm fenomenul pescuitului excesiv care pune în pericol multe specii marine. "Practicile nesustenibile nu doar că distrug minunata viață marină, dar afectează și comunitățile de pe coaste, locurile de muncă și oamenii care depind de oceane", a spus ea pentru ziarul citat.

"Sunt foarte mândră să fac parte din această campanie Fishlove pentru a atrage atenția asupra acestei cauze și pentru a-mi aduce mica mea contribuție în încercarea de opri pescuitul excesiv înainte de a fi prea târziu", a adăugat modelul în vârstă de 29 de ani.

Fiica lui Michael Jackson și-a arătat colecția de tatuaje, pozând goală cu un Lampris, una dintre cele mai vulnerabile specii, care poate ajunge la o mărime de doi metri, în timp ce vedeta din serialul britanic "Downton Abbey", Elizabeth McGovern, s-a lăsat fotografiată fără haine, la 57 de ani, cu un macrou în brațe, o specie amenințată de consumul de masă.

Tot mai multe staruri se implică în campaniile împotriva pescuitului excesiv, cerându-le guvernelor din Uniunea Europeană să stopeze practicile  pescuitului distructiv până în anul 2020.
Printre vedetele care susțin acțiunile Fishlove se numără și actorii Sean Penn și Josh Brolin.

Campania a ajuns la a zecea ediție, iar în trecut alte nume sonore, precum miliardarul britanic Richard Branson și actrițele Gillian Anderson și Helena Bonham Carter au pozat fără haine pentru a susține cauza împotriva pescuitului excesiv.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod