Ar fi putut sta în locul lui Meghan Markle: Fosta iubită a prințului Harry pozează goală

Fosta iubită a prințului Harry a pozat nud pentru o companie împotriva pescuitului excesiv


Potrivit Organizației pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite, 60% din stocurile de pește sunt pescuite până la limita sustenabilității speciilor.

Cressida Bonas și prințul Harry s-au despărţit în 2014, după o perioadă în care zvonurile privind un anunţ iminent despre căsătoria lor se înteţiseră.

Modelul avea anumite atuu-uri pentru un eventual statut de prinţesă. Ea este prietenă cu Prinţesele Beatrice şi Eugenie și are ascendenţi nobiliari: părinţii ei sunt amândoi la a treia căsătorie, astfel că are mai mulţi fraţi şi verişori cu legături în înalta societate britanică, printre care Isabella, cândva admirată de Prinţul William, şi Gabriela Wilde, model pentru Burberry.

După despărţirea părinţilor, Cressida a continuat să se bucure de o viaţă privilegiată, în timp ce mama sa s-a căsătorit cu multimilionarul Christopher Shaw.

A urmat cursurile de la Stowe School din Buckingham, unde studiile costă 30.000 de lire sterline pe an şi unde şi-a descoperit vocaţia pentru actorie.

După ce a studiat drama şi dansul, fosta iubită a lui Harry a primit un rol în "Tulip Fever", alături de marea doamnă a filmului britanic, Judi Dench, dar şi de supermodelul și actriţa Cara Delevingne. De asemenea, Cressida a pătruns şi în lumea modei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod