Adio Botox! Courteney Cox a renunţat la injecţiile faciale cu ser

Vedeta în vârstă de 53 de ani a dezvăluit că se simte mai bine după ce a renunţat la injecţiile faciale cu ser.

După ce s-a bazat ani la rând pe ele, Courteney Cox şi-a scos fillerele cu ser care îi întinereau chipul, actriţa preferând să fie din nou cât mai naturală posibil. Ea a declarat pentru revista New Beauty că nu-i plăcea cum arăta şi că anul trecut s-a decis să renunţe la aceste intervenţii estetice. "Mi-am scos toate fillerele. Mă simt mai bine pentru că arăt aşa cum sunt eu. Cred că acum arăt mai mult aşa cum eram înainte. Sper", a mărturisit Cox. "Lucrurile se schimbă.

Totul decade, iar eu încercam să opresc asta, dar mă făcea să arăt fals", a mai spus actriţa.

La început, ea a folosit injecţiile puţin, mai mult din curiozitate, şi a început să-i placă efectul lor. Apoi a ajuns să le folosească prea mult. "Nu-ţi dai seama de asta pentru că o faci treptat, până când observi că nu mai arăţi cum trebuie. Ai nevoie de mişcare pe faţa ta, mai ales dacă ai un ten subţire cum am eu. A trebuit să mă obişnuiesc cu ideea că orice mişcare de pe faţa mea produce riduri şi că injecţiile nu sunt aliatul meu", a mai spus vedeta din "Friends".

Actriţa, care are o fată, Coco, în vârstă de 13 ani, cu fostul ei soţ, David Arquette, a declarat că a început să se gândească mai mult la frumuseţea ei pe măsură ce fiica sa a început să descopere diverse trenduri şi să experimenteze tehnici de machiaj.
"Din fericire, la şcoală are voie doar cu puţin rimel, dar în weekenduri ce credeţi că face la două noaptea - îşi dă cu creion de contur, rimel, pudră", a povestit ea.

Courteney a adăugat că îşi doreşte ca fiica ei să fie în stare să se exprime singură: "Ştiu că unii cred că aş putea să o învăţ să se machieze, dar asta este o formă de autoexprimare. Cât timp nu-i vulgară şi nu se sexualizează, e ceva care o face să se simtă bine."

La 53 de ani, actriţa recunoaşte că înaintarea în vârstă e un proces dur, mai ales la Hollywood, unde "eşti obligat să ţii ritmul": "Cred că în general este greu să îmbătrâneşti.
Eu mă simt ca la 34 de ani. Nu-mi dau vârsta asta. Mă simt mai bine ca în toată viaţa mea. Am mai multă grijă de mine acum. Dar Hollywood-ul face toată treaba asta mai grea. Am crescut cu ideea că aspectul este cel mai important lucru. Asta e trist, pentru că mi-a făcut multe probleme. Încercam din răsputeri să ţin pasul şi de fapt am greşit mai mult"
, a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod