Colorată ca o libelulă: Demi Moore, strălucitoare într-o rochie-curcubeu

Actriţa în vârstă de 54 de ani a purtat o rochie pastelată Dior care o întinerea la premiera filmului „Rough Night“ de la New York.

Au trecut anii şi peste ea, dar Demi Moore e o reprezentantă care face cinste generaţiei de sex-simboluri ale anilor '90. Luni, actriţa a ieşit în evidenţă la premiera de la New York a filmului "Rough Night", unde a atras toate privirile cu o rochie Dior în mai multe culori pastelate - albastru, galben, portocaliu şi roşu - prinsă cu trei panglici - una verde, una roz şi una galbenă - peste abdomen.

Rochia-curcubeu a fost o alegere excelentă pentru Demi, ea eclipsând-o şi pe mai tânăra Scarlett Johanson, care a optat pentru o rochie argintie.

 

Actriţa şi-a lăsat părul negru lung pe umărul drept şi şi-a accesorizat ţinuta interesantă cu un clutch bej pe care îl ţinea în mâna stângă. Înainte de premiera filmului, ea a pozat pentru fotografi în faţa clădirii, dar şi înăuntru, pe o canapea, alături de actriţele Scarlett Johannson, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Zoe Kravitz şi Jillian Bell, cărora li s-a adăugat apoi şi regizorul Lucia Aniello şi colegii de distribuţie Ty Burrell, Colton Haynes, Paul Downs şi Ryan Cooper, precum şi de producătorul Matthew Tolmach.

„Rough Night“, cu Demi Moore şi Scarlett Johannson, care joacă rolul unei tinere ce se pregăteşte să devină mireasă, va fi lansat vineri în cinematografele din Statele Unite.

A fost o apariţie reuşită pentru Demi Moore, care luna trecută s-a trezit implicată într-o poveste urâtă.
Vedeta a fost dată în judecată de familia unui bărbat care s-a înecat în piscina ei, în urmă cu doi ani.

Trupul lui Edenilson Steven Valle, în vârstă de 21 de ani, a fost găsit pe fundul piscinei de la casa din Los Angeles a actriţei, după o mică petrecere dată de îngrijitorul casei, iar Demi este inculpată în procesul intentat de părinţii lui Valle.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod