Victoria Beckham a ieşit în pijamale pe stradă. Dar are stil!

Vedeta a făcut o demonstraţie de stil şi extravaganţă: ea a ieşit la plimbare prin New York îmbrăcată într-o pijama bleu.

Nu oricând o putem vedea pe Victoria Beckham aşa cum este ea seara, acasă, înainte de a intra în pat. Nici n-a fost nevoie de un paparazzi obraznic care să o pozeze în dormitor, dar nici de vreun selfie pe care ea să-l posteze pe Instagram, vedeta s-a îmbrăcat în pijamale şi a ieşit aşa pe stradă, ziua în amiaza mare.

După o săptămână foarte plină, în care a fost foarte ocupată cu pregătirile pentru prezentarea colecţiei ready-to-wear Primăvară/Vară 2018, Victoria Beckham a ieşit miercuri la o plimbare prin New York, îmbrăcată în pijamale bleu, dar a făcut-o cu tot stilul posibil - accesorizându-şi ţinuta nonconformistă cu sandale cu toc stiletto şi cu nelipsiţii ochelari de soare.

Ţinuta din două piese cu imprimeu în pătrăţele avea pantaloni lungi până la pământ cu buzunare, iar Victoria o purta cu nonşalanţă, ca şi cum ar fi fost pe podium, remarcă Daily Mail.

Tot miercuri, cu câteva ore mai devreme, vedeta în vârstă de 43 de ani a ieşit pe stradă îmbrăcată într-o ţinută dominată de portocaliu, compusă dintr-o cămaşă cu mâneci lungi şi o fustă midi plisată, cu o nuanţă de oranj mai intensă.

Încălţată cu pantofi grena, soţia lui David Beckham arăta foarte şic, notează cotidianul britanic.

După o vacanţă de tip safari împreună cu familia, în care copiii s-au bucurat de minivacanţă, designerul a stat doar un weekend la Londra, după care s-a întors la sediul imperiului său din lumea modei, la New York.

Fosta membră a fostului grup Spice Girls are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 12 Iun 2017, 14:47
    daaaa

    Are stil pe dracu', familia ei este detestata la singe in Marea Britanie si pe buna dreptate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod