Brooke Shields, în rochie cu pantaloni: Vedeta din „Laguna Albastră“ arată splendid la 52 de ani

Actriţa americană nu şi-a arătat picioarele la gala CFDA Fashion Awards de la New York, unde a purtat o rochie cu imprimeu floral, dar şi pantaloni.

În perioada de glorie era una considerată un sex simbol. Astăzi, ajunsă la 52 de ani, Brooke Shields demonstrează că nu şi-a pierdut şarmul. Actriţa a avut o apariţie spectaculoasă la gala CFDA Fashion awards, desfăşurată luni la New York.

Îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu floral pe fundal bleumarin închis, elegantă şi binedispusă, vedeta a pozat zâmbind pentru fotografi. Cu un decolteu în V până aproape de talie şi cu despicătură frontală pe mijloc, ţinuta îi venea perfect, dar Brooke a ales să o poarte într-o manieră surprinzătoare, cu pantaloni negri din satin pe dedesubt, care se asortau cu pantofii de aceeaşi culoare.

A fost o alegere reuşită cu care actriţa s-a remarcat la evenimentul anual ce premiază cei mai buni creatori din domeniul vestimentar pentru femei, bărbaţi şi cel mai bun designer de accesorii.



După o perioadă în care a avut apariţii publice mai rare, Brooke Shields a revenit în atenţia presei şi a publicului cu mai multe ieşiri foarte reuşite, remarcându-se prin forma sa fizică excelentă.

În ianuarie 2015, înainte de a împlini 50 de ani, actriţa căsătorită cu producătorul de film Chris Henchy, cu care are doi copii, ea a declarat că această vârstă nu o sperie: "Voi împlini o jumătate de secol. Sună bine. Voi atinge această aniversare minunată. Sunt foarte nerăbdătoare.
Mi-a luat mult să înţeleg cât de bătrână sunt pentru că am fost ocupată muşţi ani şi oricum mereu m-am simţit mai bătrână decât eram."

Brooke Shields a avut apariţii sporadice în cinematografie în ultimul deceniu. Anul trecut, ea a lansat volumul autobiografic "There Was a Little Girl: The Real Story Of My Mother And Me/A fost cândva o fetiţă: Povestea mea adevărată şi a mamei mele", în care povesteşte în detaliu relaţia cu mama sa, care a murit în 2012, dar şi momentul pierderii virginităţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod