Alicia Silverstone, ca la 20 de ani: Cum arată blonda rebelă din clipul „Crazy“ al trupei Aerosmith

Actriţa în vârstă de 40 de ani nu s-a schimbat mult faţă de acum două decenii, când apărea în clipul „Crazy“ al trupei Aerosmith, alături de Liv Tyler.

A devenit celebră după ce a jucat în 1995 în filmul iubit de adolescenţi "Clueless/Liceenele din Beverly Hills". Săptămâna trecută, Alicia Silverstone a retrăit succesul din urmă cu două decenii, cu ocazia reproiectării acestei producţii, eveniment găzduit, oricât de bizar ar părea, în cimitirul Hollywood Forever din Los Angeles.

Actriţa a venit la proiecţie îmbrăcată într-o bluză roz fără mâneci, cu guler pe gât şi prin într-oo fundă pe o parte, şi fustă mini bleumarin cu imprimeu floral care-i punea în valoare picioarele.

Cu un machiaj minimalist, Alicia şi-a asortat ţinuta cu sandale aurii şi arăta la fel de bine ca la 20 de ani. Nu doar ţinuta tinerească, ci şi fizicul ei impresionant au furat toată atenţia, relatează Daily Mail.

Actriţa a ţinut un scurt discurs la microfon, apoi a pozat cu fiul ei, Bear Blu, al cărui tată este rockerul Christopher Jarecki. Cei doi s-au cunoscut în faţa unui cinematograf, în 1997, şi au avut o relaţie de opt ani înaite de a se căsători într-o ceremonie organizată pe malul lacului Tahoe, în 2005.

Alicia a explicat recent de a ales împreună cu soţul ei un nume neobişnuit pentru fiul ei, Bear Blue/Urs Albastru.
"Ne-am gândit că va fi drăguţ pentru un copil şi foarte sexy pentru un bărbat", a spus ea în emisiunea "Live with Kelly and Michael".

Vedeta a mai spus că în prezent este mulţumită cu un singur copil, dar şi-ar dori ca în viitor familia ei să se mărească: "Mi-ar plăcea sigur, da acum îl iubesc cu adevărat şi mă bucur de Bear. Am de terminat nişte lucruri şi apoi o să mai vreau un copil, dar nu acum."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod