Alicia Silverstone, ca la 20 de ani: Cum arată blonda rebelă din clipul „Crazy“ al trupei Aerosmith



Cunoscută pentru rolul lui Cher Horowitz în filmul cult despre adolescenţi "Clueless", Alicia Silverstone a avut mai multe proiecte profesionale în ultima vreme. Ea a jucat în "The Killing of a Sacred Deer", producţie cu care a debutat săptămâna trecută la Festivalul de film de la Cannes şi în care joacă alături de Nicole Kidman şi Colin Farrell.
Totodată, ea va debuta în sitcomul "American Woman", care va avea premiera în ianuarie 2018, inspirat de povestea unei vedete din serialul "Neveste disperate", Kyle Richards.


Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith - "Cryin'", "Amazing" şi "Crazy" - şi prin rolurile din filmele "Liceenele din Beverly Hills" (1995) şi "Batman şi Robin" (1997).

Autoare şi a unui volum de reţete vegetariene, intitulat "The Kind Diet", Alicia Silverstone va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmele "Vamps", alături de Sigourney Weaver, şi "Butter" alături de Hugh Jackman.

În 2012, actriţa americană s-a asociat cu brandul Juice Beauty pentru a crea o linie de produse cosmetice ecologice.
Ea a creat o colecţie ce include cinci produse cosmetice pentru machiaj şi îngrijirea pielii - un ruj, un fond de ten, o pudră, o cremă nutritivă şi o loţiune demachiantă - la preţuri cuprinse între 16 şi 36 de dolari.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod