Înghețate vegane și kids friendly de la Antica Gelateria del Corso

Cunoscutul brand premium de înghețată, Antica Gelateria del Corso, deschide sezonul de vară sărbătorind Ziua Națională a Italiei în compania Ambasadorului Italiei Marco Giungi și Doamnei Giungi. Totodată, aduce pe piața din România o gamă nouă de gelato cu ingrediente și arome naturale, fără conservanți și coloranți.

Ziua Națională a Republicii Italiene a fost sărbătorită la București cu un eveniment rafinat, la Reședința Ambasadorului, pe data de 6 iunie, în compania a peste 1.000 de invitați – înalți demnitari români și străini, printre care Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, Ministrul Educației Pavel Năstase, analistul politic Ionel Blănculescu, Principesa Maria, Președintele Confindustria România și Est Europa, Mario Maria Angelini, persoane publice precum Ramona Bădescu, reprezentanți ai corpului diplomatic și membri ai comunității de business din România.
În cadrul evenimentului, Antica Gelateria del Corso a fost sponsor oficial și a prezentat noutățile sezonului de vară 2017. În plus, invitații au putut savura și îndrăgita Gran Crema, înghețata „care se bea”, cu gust de cafea.

Prezent pe piața internațională de aproape 120 de ani, brandul Antica Gelateria del Corso face istorie și prezintă în fiecare sezon noi rețete inedite, păstrând de fiecare dată calitatea și gustul inconfundabil al produselor. Astfel, vara lui 2017 aduce o reinventare aproape totală a gamei, iar gelato Antica Gelateria del Corso conține doar arome naturale, fără conservanți și coloranți artificiali.

Meniul din acest sezon propune și două premiere absolute: 4 gusturi vegane și gluten free (lămâie, căpșune, mango și pepene galben, cu bucăți de fructe în interior), precum și 3 gusturi create special pentru copii.
Ingredientele ce stau la baza rețetelor Antica Gelateria del Corso sunt de cea mai bună calitate, fiind înregistrate IGP. Spre exemplu, sortimentul de vanilie conține Vanilie de Madagascar, iar înghețata cu ciocolată este creată cu cea mai fină ciocolată, Perugina.  În ceea ce privește noua gamă pentru copii, inovația și gustul autenic sunt date de spirulină, ingredient natural care creează înghețata sănătoasă din vanilie albastră, inspirată de îndrăgiții Strumpfi. Gama pentru copii este completată cu o înghețată distractivă, ce conține bomboane colorate Smarties și o înghețată crocantă, cu bucățele crispy de napolitană Kit Kat.


Înghețata Antica Gelateria Del Corso este distribuită în exclusivitate în România de către Global Mirex, o companie extrem de dinamică, fondată de către Miruna Gheordunescu și Razvan Costache, tineri antreprenori români. La doar 34 de ani, cei doi au o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia. Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.

Înghețata Antica Gelateria del Corso poate fi savurată în locații selecționate din București, Brașov, Sibiu, Oradea sau litoralul Mării Negre, printre care: Stejarii Country Club, Restaurant Roberto’s Hilton, Casa Doina, Restaurantele Gallo Nero, Boutique du Pain, lanțul Taverna Sârbului sau Caffe Ritazza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod