Bo Derek, la 60 de ani: Cum arată azi o femeie frumoasă din anii '80

Actriţa care a devenit un sex-simbol după apariţia în costum de baie din filmul „10“ a fost prezentă la festivalul Monte Carlo TV.

Cum trece timpul! Fata aceea frumoasă, plină de viaţă, cu părul prins în codiţe împletite, cu costumul de baie în care arăta fantastic - ei bine, fata aceea care era pe toate posterele din camerele băieţilor în anii '80 a îmbătrânit. Anii s-au scurs, iar Bo Derek nu mai este sex-simbol, ci o sexagenară care încă mai păstrează câteva dintre trăsăturile care altădată cucerea milioane de admiratori. Iar vedeta a trecut testul timpului şi la cea de-a 57-a ediţie a Festivalului Monte Carlo TV.

În prezent producător de film, ea şi-a făcut apariţia duminică, în cea de-a treia zi a evenimentului, într-o încântătoare rochie portocalie lungă până la genunchi care îi punea în valoare silueta şi picioarele.

La mijloc era strânsă cu un cordon, iar în picioare purta sandale argintii cu toc înalt.

Vedeta şi-a accesorizat ţinuta foarte inspirată cu un şirag lung de mărgele argintii şi cu o brăţată identică din mărgele. Cu un tonus foarte bun, ea a zâmbit tot timpul şi s-a simţit foarte bine la festivalul monegasc.

Cu o multitudine de roluri în cinematografie şi în televiziune la activ, Bo Derek, pe numele real Mary Cathleen Collins, şi-a început cariera în urmă cu mai bine de 30 de ani, primul rol fiind cel din pelicula "Orca" (1977), dar apariţia din al doilea ei film, "10" (1979) avea să o facă celebră.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod