Gwyneth Paltrow a rămas fără glamour: Vedeta arată ca o femeie obişnuită în costum de baie

Actriţa în vârstă de 44 de ani a fost fotografiată în timp ce se relaxa în costum de baie pe puntea unui iaht de lux, la Saint Tropez.

După ce a anunţat că se gândeşte să renunţe la actorie pentru a se concentra pe dezvoltarea brandului de dezvoltare Goop, Gwyneth Paltrow a decis să ia o vacanţă şi să se relaxeze puţin. Vedeta a fost fotografiată de paparazzi la bordul unui iaht luxos, la Saint Tropez.

Deşi ziarul britanic Daily Mail care a publicat mai multe imagini cu ea are numai cuvinte de laudă la adresa sa, nu se poate spune că Gwyneth arată senzaţional în costum de baie. Sunt vedete din generaţia sa, ba chiar mai în vârstă, care se menţin mult mai bine sau reuşesc să arate mai tinere.

Fără machiaj, Gwyneth îşi pierde din strălucire şi nu mai are nimic din look-ul cu care apare pe covorul roşu. Pe de altă parte, nici nu arată dezastruos - pur şi simplu zici că e o femeie normală şi nu pare să aibă "acel ceva" care distinge o vedetă de o persoană obişnuită.

Într-un costum de baie negru, din două piese, Gwyneth s-a relaxat la bordul vasului împreună cu câţiva prieteni şi cu fiul ei, Moses, în vârstă de 11 ani.

Recent, câştigătoarea premiului Oscar a declarat că se gândeşte să renunţe pentru o vreme la cariera în domeniul filmului pentru a se ocupa de brandul de lifestyle Goop.
"Voi mai face una-alta, dar asta îmi ocupă aproape tot timpul. Sunt la birou în fiecare zi. Am o echipă mare drăguţă - suntem aproape 85 de persoane - aşa că trebuie să fiu la serviciu", a spus ea într-un interviu pentru Extra TV. "Am fost atât de norocoasă: am avut o carieră actoricească incredibilă, dar am această pasiune de a crea conţinut şi de a face produse grozave. A crescut încet, a avut o perioadă de stagnare şi acum este un adevărat business", a adăugat ea.

Actualmente, Gwyneth Paltrow se concentrează pe dezvoltarea brandului Goop.
Recent, ea a lansat o linie de wellness care include şi un serviciu de prescriere a vitaminelor - "In Goop Health".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod