Cuplu nou la Hollywood: Charlize Theron are un iubit surprinzător

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Vedeta în vârstă de 41 de ani a fost fotografiată în compania lui Gabriel Aubry (40 de ani), fostul logodnic al actriţei Halle Berry.

După relaţia surprinzătoare cu Sean Penn, Charlize Theron continuă în aceeaşi notă. Potrivit revistei OK! magazine, ea se întâlneşte în secret cu Gabriel Aubry, fostul logodnic al actriţei Halle Berry.

Relaţia lor a început după ce s-au văzut la şcoala din Los Angeles unde învaţă copiii lor, iar la sfârşitul lunii trecute au fost fotografiaţi în Santa Monica. Aubry are o fiică, Nahla, în vârstă de nouă ani, din relaţia cu Halle Berry, iar băieţelul cel mare al lui Theron, Jackson, în vârstă de şase ani, învaţă la aceeaşi şcoală.

"Sunt foarte atraşi unul de celălalt.

Deocamdată sunt la început şi vor să păstreze discreţia, dar între ei este o legătură firească şi o atracţie puternică", a declarat o sursă pentru publicaţia menţionată. "S-au cunoscut la activităţile comune ale elevilor şi la şedinţele cu părinţii", a mai spus sursa respectivă. Flirtul lor s-a transformat apoi într-o relaţie. "Au ieşit la cină de câteva ori şi au mai ţinut legătura prin telefon. Cu cât au ajuns să se cunoască mai bine, cu atât au descoperit că au multe în comun.
Au ajuns la un punct în care au nevoie de linişte şi de prietenie. Le place să discute despre lucrurile simple din viaţă"
, a mai spus persoana care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Un punct comun este faptul că amândoi şi-au început cariera ca modele. Charlize a pozat pentru câteva reviste, iar Gabriel a fost imaginea casei Versace. Totodată, amândoi au avut parteneri celebri. Charlize a avut mai multe relaţii, cu rockerul Stephan Jenkins, apoi cu actorul Stuart Townsend şi cu Sean Penn din 2014 până în 2015.
Gabriel s-a despărţit în 2010 de Halle Berry, după o relaţie de cinci ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod