Adio Botox! Courteney Cox a renunţat la injecţiile faciale cu ser

Actriţa a declarat că a renunţat la Botox şi se simte mai bine aşa


Dovadă că la 53 de ani se simte ca la 34, Courteney a dezvăluit că i-ar plăcea să aibă un copil cu logodnicul ei, Johnny McDaid (40 de ani) şi că se gândeşte să apeleze la o donatoare de ovule. "Mi-ar plăcea să am un copil acum. Aş putea să primesc ovulele cuiva. Aş fi una dintre cele mai bătrâne femei care fac asta, dar mi-ar plăcea s-o fac cu Johnny. Aş face-o. Ştiu că ar fi o nebunie, dar aş face-o", a spus ea.

Courteney Cox are din 2013 o relaţie cu chitaristul trupei Snow Patrol.

Cei doi au anunţat pe 26 iunie 2014 că se vor logodi, dar în decembrie 2015 s-au despărţit, apoi s-au răzgândit.

Actriţa a declarat pentru New Beauty că diferenţa de vârstă de 13 ani dintre ei ar putea fi o problemă, dar nu reprezintă o piedică: "Păi, el e mai tânăr ca mine şi cu oricare alt tip din lumea asta ar fi fost greu, dar asta nu contează pentru el şi pentru familia lui. În radarul lui nu intră nicio altă frumuseţe."

"Înainte îmi făceam griji despre diferenţa de vârstă, dar ea nu contează.
El apreciază frumuseţea. Iar eu îl consider minunat şi foarte sexy"
, a adăugat ea.

Courteney Cox, care a avut succes la Hollywood după ce a interpretat în serialul "Prietenii tăi/ Friends" (1994 - 2004) rolul Monicăi Geller, a jucat în filmul "Scream" (1995), când l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei soţ, actorul David Arquette, cu care s-a căsătorit în 2009.

Courtney Cox şi David Arquette au mai jucat împreună în filmul "Scream 4: Coşmarul continuă/ Scream 4" (2011), în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod