A uitat ce vârstă are! Cum se îmbracă Halle Berry la 51 de ani

Halle Berry arată extraordinar pentru că are gene bune, dar şi pentru că se antrenează din greu


Halle Berry s-a despărţit în decembrie anul trecut de Alex da Kid, în vârstă de 35 de ani, pe numele său adevărat Alexander Grant, după o relaţie de cinci luni.

Relaţia câştigătoarei premiului Oscar cu producătorul muzical a fost prima notabilă după divorţul de al treilea ei soţ, actorul Olivier Martinez.

Halle Berry a fost căsătorită cu David Justice din 1993 până în 1997 şi cu cântăreţul Eric Benet între 2001 şi 2005.

Ea are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010.

Halle Berry i se va alătura lui Keanu Reeves în cel de-al treilea film al francizei cinematografice "John Wick". "John Wick: Chapter 3" va prezenta continuarea acţiunii din cel de-al doilea film al seriei, în care personajul principal, un fost asasin, încearcă fără succes să trăiască o viaţă liniştită, pentru capturarea lui fiind stabilit preţul de 14 milioane de dolari.

Nu au fost dezvăluite detalii despre personajul pe care îl va interpreta actriţa, dar surse apropiate producţiei susţin că ea nu va juca un rol negativ.
Halle Berry şi Keanu Reeves au lucrat împreună cel mai recent în filmul de acţiune "The Kingsman: The Golden Circle".

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, este singura artistă afroamericană care a câştigat premiul Oscar al categoriei "cea bună actriţă în rol principal", pentru interpretarea din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball" (2001). Ulterior, ea s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum filmele din franciza "X-Men", "Să nu mori azi/ Die Another Day", "Gothika", "Valul întunecat/ Dark Tide" şi "Atlasul norilor/ Cloud Atlas", notează News.ro.
În 2007, actriţa a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood pentru contribuţiile sale la industria de film.   


Foto: Hepta

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod