Penelope Cruz are dublura perfectă: Sora ei e la fel de frumoasă

Monica Cruz este cu trei ani mai tânără decât celebra ei soră, Penelope. Cele două au însă aceleaşi trăsături fizice superbe.

Penelope Cruz se numără printre cele mai frumoase femei din lumea filmului, dar săptămâna trecută cea care a ieşit la rampă a fost sora ei, Monica. Cu trei ani mai tânără, aceasta şi-a pus în valoare trăsăturile fizice superbe la lansarea campaniei Magnum, eveniment organizat joi seară, la Teatrul Gran Maestre din Madrid.

Fără ca asemănarea cu sora sa mai celebră să-i eclipseze frumuseţea, Monica Cruz a demonstrat că nu este cu nimic mai prejos decât Penelope. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu un decolteu ascuţit în formă de V şi cu o despicătură simetrică frontală care îi evidenţia picioarele superbe, actriţa spaniolă arăta extraordinar.

Actriţa era încălţată cu sandale negre cu toc stiletto şi şi-a accesorizat ţinuta cu un clutch cu inserţii negre şi roz. Ea şi-a completat look-ul cu un machiaj accentuat.

Spre deosebire de sora sa, Penelope, care are un băiat, Leo, născut în 2011, şi o fiică, Luna, născută în 2013, cu soţul ei, actorul Javier Bardem, Monica Cruz este o mamă singură. Ea are o fiică, Antonella, pe care a conceput-o folosind sperma unui donator anonim. A fost o hotărâre la care s-a gândit cinci ani, aşa cum mărturisea în 2014 pentru Daily Mail.
"N-a fost o decizie pe care am luat-o pe loc. Dar după ce m-am gândit la asta şi am analizat bine situaţia, am ştiut că se va întâmpla. Să fiu mamă era mai important decât să risc să pierd timp preţios", a declarat Monica.

Actriţa a mai spus că nu vede nicio diferenţă între ea ca mamă şi sora sa. "Nu cred că asta mă face curajoasă. Ce este curajos în a fi o mamă singură faţă de a avea un partener? Să fii într-un cuplu şi să ai un copil e mult mai provocator, fiindcă poate apărea un conflict dacă partenerul nu poate înţelege ataşamentul extrem pe care o femeie îl simte când ea are un copil", a mai spus Monica.

18 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod