Cele mai frumoase manichiuri cu modele geometrice

Anul acesta se poartă manichiurile cu modele geometrice, foarte simplu de obținut și cât se poate de interesante.
Poți afla multe despre o persoană doar privindu-i manichiura. Unghiile pot fi un indiciu important pentru a descoperi personalitatea cuiva sau, mai bine spus, starea sa de spirit. Probabil ai observat că atunci când ai o stare de spirit bună, alegi nuanțe deschise și modele vesele de desene pentru unghii, iar când vrei să fii misterioasă și sexy, optezi pentru nuanțe închise și prețioase.

Când vine vorba de modelele desenate pe unghii, probabil le eviți pe cele complicate pentru că sunt dificil de realizat și ți-e teamă că nu vei reuși.
Dar anul acesta se poartă manichiurile cu modele geometrice, foarte simplu de obținut și cât se poate de interesante. Tot ce trebuie să faci este să controlezi foarte bine pensula de aplicare și să folosești bandă adezivă pentru a obține modele deosebite. Iată câteva stiluri de manichiuri cu modele geometrice pe care să le încerci:

Liniile subțiri

Poți realiza o manchiură interesantă și modernă trasând pur și simplu câteva linii drepte, subțiri, pe unghiile tale. Poți folosi banda adezivă pentru a crea un șablon, astfel încât liniile să fie perfect drepte.

Bulinele

Anul acesta se poartă bulinele, dar nu este neapărat nevoie să le incluzi în ținutele tale, pentru că le poți include în manichiuri. Dacă nu ai un aplicator special pentru realizarea modelelor pe unghii, folosește gămălia unui bold sau vârful unei scobitori pentru a crea buline pe unghii.

Trei nuanțe diferite

Poți folosi trei nuanțe de ojă pentru a obține o manichiură cu forme geometrice ideală pentru vară. 

Model minimalist

Un stil geometric minimalist poate fi foarte simplu de realizat. Desenează câte un pătrat colorat în centrul fiecărei unghii, iar rezultatul va fi o manichiură modernă și originală.

Manichiura semilună

Accentuează semiluna de la baza unghiilor cu o ojă de culoare diferită față de restul unghiei și vei obține o manichiură Moon feminină și sofisticată.

Manichiura în dungi

Un astfel de stil amintește de bomboanele în două culori, dar și de paiele pentru băut care ne sunt atât de familiare pe timpul verii. Folosește două nuanțe ale aceleiași culori sau combinația de alb și roșu pentru a imita și mai bine aspectul bomboanelor.

Linii abstracte

Trasează pe unghiile tale linii groase, perfecte drepte, dar în mod aleatoriu pe fiecare unghie. Rezultatul este o manichiură cu aspect futurist.

Triunghiuri laterale

Adăugând foarte puțină culoare poți transforma o manichiură banală într-una cât se poate de originală. Conturează triunghiuri în lateralul fiecărei unghii folosind banda adezivă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod