Olivia Steer, la 38 de ani: dieta e secretul ei

Prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste" difuzată de postul Acasă TV a descoperit cum poate să arate ca la 20 de ani, deşi se apropie de 40 de ani.
Ea este adepta regimului raw-vegan și a adoptat mai multe reţete şi meniuri speciale bazate pe consumarea legumelor crude. Rezultatele sunt evidente.

"Eu îmi încep mereu ziua cu sucuri proaspăt stoarse de morcovi, sfeclă şi măr. Au toate vitaminele, mineralele şi enzimele de care un organism în creştere sau unul harnic în câmpul muncii are nevoie. Trebuie să simţi energia pe care ţi-o dă un fresh de rădăcinoase ca să înţelegi ce transfuzie de putere face! Se digeră repede şi bine fructele la micul dejun.
Aşa că dacă simt că mi-e foame încă, mănânc un măr din piaţă, mic, cu coaja bătută, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos şi dulce, cum nu e nici unul adus de-afară"
, a declarat soția lui Andi Moisescu în numărul de aprilie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?".

"Poate părea puţin, dar senzaţia de saţietate apare curând atunci când înveţi să mesteci bine. Doar cei ce înfulecă fără să sufle, ca lupul din poveste, se plâng de insaţietate mereu.
La prânz, merge bine o salată de frunze verzi, cu nuci, seminţe de in, lămâie, puţin ulei"
, a adăugat vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cami pe 25 Mar 2013, 17:39
    olivia steer

    Arata superb. Felicitari. Ea si cu Andi formeaza un cuplu f frumos si cizelat.

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod