5 trucuri pentru a-ţi alege vibratorul potrivit şi pentru a avea orgasm garantat

Tu ştii cum arată vibratorul care ţi se potriveşte cu adevărat? De când emanciparea sexuală a devenit o realitate pentru tinerele generaţii, piaţa accesoriilor sexuale s-a îmbogăţit constant cu alternative menite să satisfacă nevoile unice ale consumatorilor, oricât de diverse şi specifice ar fi ele.
Tu ştii cum arată vibratorul care ţi se potriveşte cu adevărat? De când emanciparea sexuală a devenit o realitate pentru tinerele generaţii, piaţa accesoriilor sexuale s-a îmbogăţit constant cu alternative menite să satisfacă nevoile unice ale consumatorilor, oricât de diverse şi specifice ar fi ele.

Iar cum nu toate vibratoarele au fost create să fie egale, alegerea celui care să îţi slujească întocmai dorinţele este foarte importantă.

Odată ce te hotărăşti să laşi prejudecăţile deoparte şi să primeşti în viaţa ta multe orgasme galactice, este bine să faci un portret mental al vibratorului care să ţi se potrivească fară cusur.

Gândeşte-te dacă ai nevoie de stimulare clitoridiană, vaginală, a punctului G etc. Apoi este bine să alegi materiale de calitate, sigure pentru organismul tău, ca la final să ţinteşti către acele dotări ale jucăriei sexuale, capabile să îţi acceseze şi cele mai ascunse colţuri ale imaginaţiei.

Vibraţiile pentru diversele zone ale corpului

Concepţia comună despre vibratoare este aceea că forma lor falică, lunguiaţă, le determina modul de folosire: penetrarea vaginală. Cu toate acestea, funcţia de vibrare este destinată zonelor exterioare ale corpului, în special clitorisul şi intrarea în vagin/anus.

Vibratoarele care se adresează exclusiv stimulării externe au un motoraş în capătul superior şi au formă sferică sau circulară (pentru a se mula pe degete). Cele care vibrează în vagin au motoraşul la bază, o zonă proeminentă care împiedică accesoriul să alunece în vagin sau în anus.

Forma vibratorului

Al doilea criteriu important este forma vibratorului, cea care determină modul în care vei fi stimulată. Cele în formă cilindrică sunt concepute pentru penetrare, cele curbate pentru stimularea punctului G, iar cele rotunde îţi stimulează clitorisul.

Vibratoarele de mici dimensiuni (sau cele cu vârful mai îngust) se vor resimţi mai puternic şi mai intens decât cele voluminoase şi cu circumferinţa mai mare, deoarece primele acţionează asupra unor terminaţii nervoase limitate, pe când celelalte răspândesc pe o suprafaţă mai mare vibraţiile.

Materialul vibratorului

Înainte de toate, este important să verifici dacă produsul este certificat oficial pentru utilizare în condiţii de maximă siguranţă. Apoi, este bine să ştii ca vibratoarele din plastic conferă vibraţii mai puternice, cele din silicon sau cauciuc sunt flexibile şi pliabile, iar vibratoarele din oţel sunt sensibile la variaţiile de temperatură.

Controlul vibraţiilor

Concentrează-te şi asupra măsurii în care poţi controla vibraţiile şi tipul lor, care pot varia de la pulsaţii discrete, la vibraţii adânci şi rapide. Majoritatea accesoriilor sexuale pot fi controlate prin butoane ataşate sau telecomanda - cu cât ai mai multe opţiuni de control, cu atât mai bine.

Înainte să alegi un vibrator, testează-i vibraţia extrem de uşor, pe nasul tău - organul cu aceeaşi sensibilitate tactilă ca regiunea ta intimă. Ar putea să te intereseze şi nivelul de zgomot produs: cele din materiale dure sunt mai zgomotoase, pe când cele din silicon sau cauciuc sunt mai silenţioase.

Multifuncţionalitatea vibratoarelor

Dacă te interesează funcţiile de tipul 3 în 1, orientează-te către modele multifuncţionale cu striaţii şi vârf-ciupercă (excelente pentru stimulare externă şi penetrare) sau către faimosul vibrator-iepuraş (oferă stimulare simultană a clitorisului şi a vaginului - vârful se ondulează, baza dezmiardă intrarea vaginală, iar urechiuşele gâdilă clitorisul).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod