Antonia ameninţă că își închide contul de Facebook

Cântăreața a fost deranjată de unele comentarii nesărate pe care le-a primit în ultima vreme pe rețeaua de socializare.

Cântăreața a fost deranjată de unele comentarii nesărate pe care le-a primit în ultima vreme pe rețeaua de socializare.

"V-aș ruga să vă abțineți de la comentarii de prost gust, altfel mă văd obligată să închid acest cont. Nu sunt aici să discut despre viața mea personală și nu mă văd obligată să mă justific în fața nimănui, dar se ajunge prea departe; am mai spus asta în repetate rânduri! Tot ceea ce fac, fac pentru voi, fanii mei! Vă respect și vă iubesc fiindcă datorită vouă am ajuns aici :) Have a great day ♥", a scris Antonia.

Cei mai mulți dintre cei care au citit anunţul Antoniei şi-au exprimat solidaritatea şi au sfătuit-o să le blocheze accesul celor care o deranjează.



Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • je pe 5 Apr 2013, 16:35
    vaiiiiiiiiiiiiii...nuuuuuuuuuu

    mi-a dat o lacrima :))))

    1
    0

  • Yuny pe 2 Apr 2013, 21:35
    Orice lucru are si defectele lui

    Faima este un lucru care este frumos dar, are pretul ei. Daca asta este parerea acelor oameni asta este, poate sa bolcheze acele persoane si astfel nimeni nu mai da comm-uri urate.

    0
    0

  • Mihaela pe 28 Mar 2013, 12:01
    n-are tupeu

    Mi se pare o porcarie amenintarea asta..Cand ai un cont pe o retea de socializare iti asumi si riscul de a primi comentarii urate si intrebari deranjante...k nu te pupa toata lumea in .....Imi place Antonia, ascult melodiile ei, e foarte frumoasa..dar asta nu ma impiedica sa fiu realista...Exista datorita celor care i-au dat like pe facebook asa ca sa lase vrajala deoparte

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod