Prinţul Hussein al Iordaniei, noul star de pe Instagram

Prin?ul Hussein
Fotografiile pe care prinţul Hussein le postează pe Instagram sunt apreciate de sute de mii de admiratori


Şi imaginile în care Hussein apare în uniformă militară fac "ravagii" pe Instagram: "Dacă ai fi soţul meu, te-aş sluji ca o soţie credincioasă", a scris o altă admiratoare.

Pe lângă motocicletă şi armată, prinţul mai are o pasiune, fotbalul, se arată pe site-ul său. El obişnuieşte să-şi însoţească tatăl în deplasările oficiale pe care acesta le întreprinde în străinătate.

Anul trecut a fost în Statele Unite, Coreea şi Kazahstan.
Îi place să asculte muzică şi a postat şi o imagine în care apare în timp ce cânta la chitară, iar alături a scris că îi place să se relaxeze prin muzică pentru a-şi împrospăta mintea după o zi lungă.

Ca şi prinţul Harry al Marii Britanii, Hussein se implică în numeroase activităţi şi proiecte umanitare, printre care şi Haqiq, un program de voluntariat pentru tineri. Fundaţia lui susţine Generations Protected, care ajută tinerii să evite tentaţiile drogurilor şi a ţigărilor, scrie ziarul britanic.

O altă organizaţie la care el ţine mult este Cochlear Implant Initiative, care asigură accesul la operaţii şi la educaţie specială pentru copiii care au probleme cu auzul, astfel încât ei să poată urma cursurile şcolare.
În timpul Ramadanului, Prinţul Husein a vizitat mai multe spitale şi i-a întâlnit pe micuţii pe care i-a ajutat să se opereze.

Grija prinţului pentru copii n-a trecut neobservată. De fapt, i-a adus şi mai multe admiratoare. "O, Doamne, e bun şi cu copiii", a scris o internaută.

În mod clar, prinţul Harry al Marii Britanii nu mai este singurul tânăr burlac dintr-o familie regală la care râvnesc sute de mii de femei. Prinţul Hussein vine tare din urmă pe Instagram.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod