Kevin, motanul care se miră tot timpul: E adorabil şi a cucerit internetul!

Un motan de patru ani, din rasa Albastru de Rusia, are admiratori din toată lumea după ce stăpâna lui a postat pe internet pozele lui. O poveste emoţionantă despre un animăluţ bolnav, care s-a încăpăţânat să trăiască.
Kevin e un motan chipeş din Australia, care te face să-l îndrăgeşti din prima clipă în care îi vezi expresia chipului. E un exemplar adorabil, dar, în pofida figurii lui amuzante, mereu surprinsă, povestea lui nu este una fericită. Felina suferă de hidrocefalie, o acumulare în execes de lichid în zona creierului, care aproape l-a lăsat fără vedere şi fără auz.

Tailah, stăpâna lui, este însă mândră de el şi îl descrie drept "cel mai fericit, cel mai amuzant şi cel mai bleguţ animăluţ".
Ea a scris pe site-ul LoveMeow despre Kevin, explicând că e "orb şi surd, dar foarte special". L-a găsit abandonat într-o parcare, când avea doar patru săptămâni, iar medicul veterinar nu-i dădea multe şanse de supravieţuire. "Am fost avertizată că nu va ajunge să trăiască şase luni, dacă era norocos, şi să nu mă ataşez de el. Mi-am spus că şi dacă va muri îi voi da toată dragostea mea", a mărturisit Tailah.

Îngrijit şi foarte iubit, Kevin a sfidat însă toate previziunile nefaste şi a împlinit recent patru ani.
"După patru ani, încă este ghemotocul meu iubit. Dacă l-aţi întâlni, aţi vedea ce vede toată lumea: un motănel fericit, bleguţ şi adorabil", a adăugat stăpâna lui Kevin.

După ce ea a postat pe Instagram fotografii cu motanul, acesta a devenit rapid o vedetă online. Are peste 10.000 de urmăritori pe contul său, The Adventures of Kev, iar milioane de oameni din toată lumea au aflat povestea sa din relatările presei internaţionale, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Imaginile care i-au adus popularitatea îl arată pe Kevin cu expresia lui irezistibilă, jucându-se în casă.
Din păcate, boala nu îi permite să stea prea des afară, aşa că stăpâna i-a amenajat o zonă specială de distracţie, cu jucării şi gazon sintetic. "Cea mai mare bucurie a lui este să se joace în ascunzătoare şi adoră să fie luat în braţe", a explicat Tailah.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod