VIDEO: Cea mai mare pisică din lume

Pickles cântărește 9,5 kilograme și e mare cât un câine obișnuit. Deși seamănă mai mult cu un tigru, motanul a fost luat de pe stradă și adoptat de un cuplu care îl îndrăgește.

Animalul a fost adoptat luna trecută de Andrew Milicia și Emily Zarvos, din orașul american Boston. Lung de aproape un metru și cântărind aproape 10 kilograme, motanul nu și-a găsit un stăpân milos, care să-l ia acasă, așa că bântuia pe străzi, căutând hrană prin gunoaie ca să-și mai astâmpere apetitul.

Din fericire, felina, poreclită Catasaurux Rex, a găsit un loc în care să trăiască liniștită, după ce cuplul din Boston a văzut campania inițiată de o fundație, pentru adopția sa, scrie cotidianul britanic Daily Mail.



Tinerii care l-au adoptat pe Pickles n-aveau nicio intenție de a-l lua acasă și au mers să-l vadă doar din curiozitate.

"Ne-am îndrăgostit imediat de el. A mai fost adoptat o dată, în Canada, dar l-au dat înapoi, fiindcă nu stătea cu celelalte pisici. El nu realizează că este mai mare decât alte exemplare. Nu poți să fii rău cu el, se comportă ca un pisoi", spune Emily Zarvos.

"Când am văzut-o prima oară, părea o fiară, dar arăta supertare. De fapt, e mai mare decât mulți câini", mărturisește Andrew, designer grafic.



Cuplul care a adoptat pisica enormă a fost selectat dintr-un grup de 50 de persoane care și-au exprimat dorința de a o prelua.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod