VIDEO: Cea mai mare pisică din lume

Pickles cântărește 9,5 kilograme și e mare cât un câine obișnuit. Deși seamănă mai mult cu un tigru, motanul a fost luat de pe stradă și adoptat de un cuplu care îl îndrăgește.

Animalul a fost adoptat luna trecută de Andrew Milicia și Emily Zarvos, din orașul american Boston. Lung de aproape un metru și cântărind aproape 10 kilograme, motanul nu și-a găsit un stăpân milos, care să-l ia acasă, așa că bântuia pe străzi, căutând hrană prin gunoaie ca să-și mai astâmpere apetitul.

Din fericire, felina, poreclită Catasaurux Rex, a găsit un loc în care să trăiască liniștită, după ce cuplul din Boston a văzut campania inițiată de o fundație, pentru adopția sa, scrie cotidianul britanic Daily Mail.Tinerii care l-au adoptat pe Pickles n-aveau nicio intenție de a-l lua acasă și au mers să-l vadă doar din curiozitate.

"Ne-am îndrăgostit imediat de el.
A mai fost adoptat o dată, în Canada, dar l-au dat înapoi, fiindcă nu stătea cu celelalte pisici.
El nu realizează că este mai mare decât alte exemplare. Nu poți să fii rău cu el, se comportă ca un pisoi"
, spune Emily Zarvos.

"Când am văzut-o prima oară, părea o fiară, dar arăta supertare.

De fapt, e mai mare decât mulți câini", mărturisește Andrew, designer grafic.Cuplul care a adoptat pisica enormă a fost selectat dintr-un grup de 50 de persoane care și-au exprimat dorința de a o prelua.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod