Emily Blunt a născut o fetiţă

Actriţa căsătorită cu John Krasinski din anul 2010 a născut, duminică, o fetiţă, acesta fiind primul copil al cuplului.
"Emily şi cu mine suntem incredibil de fericiţi să anunţăm venirea pe lume, astăzi, a fiicei noastre Hazel! La mulţi ani!", a scris pe platforma Twitter actorul John Krasinski, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Emily Blunt, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pe John Krasinski - care are un rol principal în versiunea americană a serialului "The Office" - în 2008, iar cuplul de actori s-a căsătorit în 2010, în Italia.

Recent, actriţa de origine britanică a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii.

"Amândoi provenim din familii mari, deci cred că ne dorim aşa ceva", a spus Emily Blunt.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama "Dragoste de-o vară/ My Summer of Love" (2004), apreciat de criticii de specialitate.
Actriţa a jucat apoi în "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producţii americane şi britanice, precum "Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009) şi "Omul-lup/ The Wolfman" (2010). Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "Fiica lui Gideon/ Gideon's Daughter" (2007), produs de BBC, notează Mediafax.

John Krasinski s-a remarcat cu rolurile din serialul "American Dad!" şi din filmele "Dreamgirls", "Shrek The Third", "Monştri contra extratereştri" şi "Tărâmul făgăduinţei".
În ultimii ani, actorul a jucat în două seriale TV de mare succes: "The Office" şi "Arrested Development".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod