14 imagini care demonstrează că meseria de florăreasă e cea mai frumoasă

Camionetele pline cu flori nu sunt doar o fantezie care face furori pe Instagram. Aceasta e slujba unei tinere din SUA, iar florile îi aduc bani şi o fac fericită.
Erin Benzakein este florăreasă, fotograf, scriitoare şi mamă a doi copii. Trăieşte în Skagit Valley, Statele Unite, iar florile sunt pasiunea şi afacerea sa. Cu câţiva ani în urmă, ea a renunţat la traiul în oraş şi a ales o viaţă simplă şi fără stres în mediul rural. A început să se ocupe de flori după ce a plantat Sângele Voinicului în grădina sa, în memoria bunicii sale, cea care i-a arătat cum să se ocupe de grădinărit. "Când primele bucheţele de Sângele Voinicului au înflorit în grădina nouă, am simţit că ea este cu noi acolo.
Am ştiut că mi-am găsit chemarea"
, a povestit femeia pe site-ul său.

Familia sa deţine acum o fermă, un studio foto şi un centru de studiu floral, care oferă lecţii şi sgaturi celor pasionaţi de botanică. Florile pe care Erin Benzakein le plantează şi care îi umplu camionetele le vinde prin firma sa, Floret Flowers, iar fotografiile profesioniste pe care le realizează au cucerit admiraţia a peste 320.000 de urmăritori pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod