Iluzii toxice: Adevărul din spatele pozelor perfecte de pe Instagram

Chessie luptă împotriva şabloanelor greşite de pe Instagram, postând imagini care o arată aşa cum este ea în realitate


"Acum prioritatea mea este să fiu fericită şi să mă simt bine în pielea mea, iar azi îmi apreciez corpul şi ceea ce face pentru mine. Nu am fost făcuţi pentru a fi nişte păpuşi Barbie care arată al naibii de bine 24 de ore din 24, am fost făcuţi să fim oameni şi trebuie să ne permitem să ne simţim al naibii de bine 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a mai scris Chessie.

Postarea ei nu putea scăpa neobservată celor care obişnuiesc să comenteze negativ, aceştia făcându-i mai multe sugestii pentru a arăta bine.

Tânăra le-a dat însă replica cu o înregistrare video conţinând imagini editate, pentru a le arăta că greşesc, relatează Bored Panda. "Dacă ne schimbăm corpul pentru fiecare troll şi stăm să ascultăm fiecare cyber agresor, am fi nişte monştri. Fie că ai 23 de urmăritori sau 3 milioane, nimeni n-ar trebui să stea la discuţii cu haterii online", a spus ea în înregistrarea amintită.

Chessie King continuă să lupte în felul ei împotriva standardelor nerealiste, a imaginilor false şi a naturii negative a troll-ilor, fără să-şi piardă zâmbetul şi simţul umorului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod