Robbie Williams se ţine de glume: Şi-a provocat fanii cu un „selfie-tatuaj“

Cântăreţul britanic în vârstă de 44 de ani le-a dat de lucru fanilor. Acesta a postat pe Instagram o imagine cu un tatuaj neobişnuit.

Robbie Williams a decis să-şi arate încrederea în sine într-un mod neconvenţional. Cunoscut pentru pasiunea lui pentru tatuaje, artistul în vârstă de 44 de ani şi-a adăugat unul neaşteptat, pe care l-a împărtăşit marţi celor 1,1 milioane de admiratori de pe Instagram: starul are acum pe piept un tatuaj alb-negru, reprezentând propriul său chip. "UH OH", este tot ce a scris Robbie lângă fotografia cu "selfie-tatuajul".

Alegerea lui Williams i-a împărţit pe fani în două tabere: unii sunt de părere că e o idee originală, alţii spun că e una nepotrivită.

Dar sunt şi mulţi care nu cred că tatuajul este real. "Da, sigur ai făcut tu asta", a scris cineva, amuzat. "E haios! Ar fi trebuit să trimiţi poza de 1 aprilie! Îmi place umorul tău, e atât de nordic", a scris altcineva, neîncrezător.

"Am văzut destule poze cu Robbie topless ca să-mi dau seama că poza e veche, deci tatuajul e fals", a mai scris un fan.

Niciun reprezentant al starului nu a comentat pe marginea acestui subiect, menţionează Daily Mail. Un indiciu că totul a fost o farsă este o fotografie pe care Williams a postat-o a doua zi pe Instagram şi în care tatuajul respectiv nu se mai vede. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod