Robbie Williams se ţine de glume: Şi-a provocat fanii cu un „selfie-tatuaj“

de Daniel Dumitrescu, 18 Aprilie 2018

Cântăreţul britanic în vârstă de 44 de ani le-a dat de lucru fanilor. Acesta a postat pe Instagram o imagine cu un tatuaj neobişnuit.

Robbie Williams a decis să-şi arate încrederea în sine într-un mod neconvenţional. Cunoscut pentru pasiunea lui pentru tatuaje, artistul în vârstă de 44 de ani şi-a adăugat unul neaşteptat, pe care l-a împărtăşit marţi celor 1,1 milioane de admiratori de pe Instagram: starul are acum pe piept un tatuaj alb-negru, reprezentând propriul său chip. "UH OH", este tot ce a scris Robbie lângă fotografia cu "selfie-tatuajul".

Alegerea lui Williams i-a împărţit pe fani în două tabere: unii sunt de părere că e o idee originală, alţii spun că e una nepotrivită. Dar sunt şi mulţi care nu cred că tatuajul este real.

"Da, sigur ai făcut tu asta", a scris cineva, amuzat. "E haios! Ar fi trebuit să trimiţi poza de 1 aprilie! Îmi place umorul tău, e atât de nordic", a scris altcineva, neîncrezător.

"Am văzut destule poze cu Robbie topless ca să-mi dau seama că poza e veche, deci tatuajul e fals", a mai scris un fan.

Niciun reprezentant al starului nu a comentat pe marginea acestui subiect, menţionează Daily Mail. Un indiciu că totul a fost o farsă este o fotografie pe care Williams a postat-o a doua zi pe Instagram şi în care tatuajul respectiv nu se mai vede. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod