Julia Louis-Dreyfus, de nerecunoscut după ce a început lupta cu cancerul

Tratamentul pe care vedeta din „Seinfeld“ îl urmează după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân a început să lase urme vizibile. Actriţa e mult schimbată.

Cancerul nu o ţine pe loc pe Julia Louis-Dreyfus, dar, aşa cum era de aşteptat, a schimbat-o mult. Fotografiată recent pe stradă, într-una dintre rarele sale apariţii publice în această perioadă, Julia Louis-Dreyfus era greu de recunoscut: cu părul încărunţit şi cu chipul uşor îmbătrânit, vedeta arată altfel decât eram obişnuiţi, lucru firesc în raport cu provocarea cu care are de-a face. Victoria în faţa cancerului de care suferă este ceea ce contează cel mai mult, atât pentru ea, cât şi pentru fanii care o adoră şi îi ţin pumnii strânşi.



Partea bună este că Julia se ţine tare. Diagnosticată cu cancer la sân în septembrie anul trecut, îndrăgita actriţă a terminat chimioterapia şi a anunţat că îşi va relua activitatea.

Chiar dacă aspectul ei fizic a fost afectat de boala grea cu care luptă, Julia Louis-Dreyfus are un moral de fier şi nu a renunţat la stilul de viaţă activ, iar acum culege primele roade. Ea a primit o veste bună marţi, fiind desemnată câştigătoarea Marelui Premiu Gracies, ce va fi acordat în cadrul unei gale organizată pe 22 mai.
Distincţia este o recunoaştere a prestaţiei sale în serialul de succes "Veep".

Deocamdată nu se ştie dacă actriţa va fi prezentă la acest eveniment. În ianuarie, ea nu a venit la gala Screen Actors Guild Awards, pentru că încă mai avea de făcut şedinţe de chimioterapie, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Julia Louis-Dreyfus a devenit atunci prima actriţă de televiziune care a cucerit cinci trofee individuale, dar lupta cu cancerul a împiedicat-o să vină la ceremonie.
"Aş vrea să fi fost prezentă la @SAGawards în această seară, dar trebuie să recunosc că este destul de amuzant să văd ceremonia în pijamale. Sunt atât de onorată să câştig. Sunt atât de mândră să fiu membră de sindicat. Sunt atât de fericită pentru caraghioşii mei @VeepHBO pentru că au câştigat premiul pentru întreaga distribuţie. Îmi este dor să mă aflu la masă cu voi toţi. Cum a fost puiul?", a mai scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod