PRO CINEMA te scoate la film!

PRO CINEMA prezintă producții independente și filme de artă premiate la American Independent Film Festival, iar locul tău e pus deoparte!
Intră pe procinema.ro până pe 23 aprilie, răspunde la întrebarea din concurs și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la AIFF!

Care este rolul pe care ți-ai dori tu să-l joci într-un film și de ce? Este un film deja produs și te-ai gândit că ar fi fost mai potrivit să fii tu în rol principal sau te gândești la un rol principal în filmul inspirat din viața ta? PRO CINEMA te provoacă să răspunzi la această întrebare și ai șansa de a câștiga o invitație dublă la American Independent Film Festival, unde să vezi producții premiate și să continui jocul de imaginație.

Aflat la a doua ediție, American Independent Film Festival are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București.
Invitatul special din acest an este Sebastian Stan, actorul de origine română care s-a afirmat tot mai mult în ultimii ani, cu roluri în filme precum Marțianul, Lebăda Neagră, seria Captain America sau I, Tonya - film pe care îl va prezenta la București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod