Școala de agățat. Bloggerița care le învață pe femei cum să cucerească un milionar: „Refuz să mă întâlnesc cu bărbați săraci“

Anna s-a făcut cunoscută cu principiile ei de a agăța: "Nu mă văd cu tipi săraci" și "Arată-mi banii"

 

Cartierele financiare


"Vara este de regulă perioada perfectă pentru a întâlni un bărbat, întrucât toți ieșim mai mult afară și suntem într-o dispoziție propice pentru dragoste. Un bărbat singur muncește mai mult și n-are o femeie sau o familie care să-l tragă înapoi. Dacă mergi în cartierele financiare, vei găsi un om de afaceri (chiar și în locuri precum cafenele sau terase pe acoperiș) și vei avea o competiție mai ușoară"

, scrie autoarea.

"Fă efortul de a ieși mai mult și vei observa cât de încărcat va deveni programul tău de întâlniri", adaugă ea.

Călătorii în Europa


"Gîndește-te unde ar călători bărbații singuri. Ți-aș recomanda Europa, în special țările meditareneene, cam asta merge acum. Bărbații preferă să meargă undeva unde au parte de petreceri și dacă sunt sub 50 de ani, de obicei călătoresc în grup sau cu amici însurați"

, își sfătuiește Anna cititoarele.

"Ți-aș recomanda să te duci undeva precum Mykonos sau Ibiza, unde sunt o mulțime de tipi singuri.

Și contrar părerii generale, că nu te poți căsători cu cineva cunoscut acolo, dacă ești deschisă și prietenoasă, ai putea să-ți găsești viitorul soț", își încurajează "elevele" profa de agățat.

Nunțile din înalta societate


Anna este convinsă că una dintre cele mai importante condiții pentru ca o femeie să cunoască un bărbat bogat este să aibă relații, iar unul dintre cele mai eficiente moduri pentru a le construi este să meargă la nunțile oamenilor importanți: "Să ai relații bune este cheia pentru a-ți găsi perechea - așa mi-am cunoscut partenerul și multe dintre prietenele mele și-au găsit soții."

"Relațiile sunt importante și vei găsi numai tipi înstăriți dacă te învârți în cercurile din înalta societate. Odată ce ai aceste conexiuni, locul perfect pentru a cunoaște pe cineva este la o nuntă sau prin intermediul unor prieteni importanți", scrie ea.

"Nunțile sunt un loc excelent pentru a întâlni bărbați și ei au tendința să provoace emoții romantice", conchide bloggerița.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod