Mama are 64 de ani, fiica ei are 34 și toată lumea le crede surori. Secretul frumuseții unei femei care arată fabulos

Angela arată atât de bine, încât este luată adesea drept sora fiicei sale


Cu trecerea anilor, Angela a putut vedea cât de mult a ajutat-o stilul de viață pe care l-a adoptat: "La 40 de ani a fost greu, pentru că mama suferea de Parkinson și demență, am avut și alte boli și niște decese în familie. Când am făcut 50 de ani a fost fabulos, iar în multe feluri, la 60 de ani mă simt mai bine fizic și emoțional decât la 40."

Deși atrage mereu atenția în jurul său, Angela spune că e interesată de un stil de viață pentru ea însăși, nu pentru cum o văd alții. "Nu cred în extreme, dar știu ce funcționează cel mai bine pentru sănătatea mea și asta contează mai mult decât să arăt bine. Să arăt mai bine este produsul anilor în care m-am îngrijit cum trebuie", a subliniat ea.

"Mi-a plăcut mereu să dansez, dar în urmă cu vreo cinci ani am început să merg la cursuri de Zumba de patru sau cinci ori pe săptămână. Îmi place foarte mult și mă face să mă simt vie, tânără și sexy. Oamenii comentează adesea că eu și fiica mea arătăm mai mult ca niște surori decât ca mamă și fiică. Pe Instagram bărbații nu încetează cu complimentele. Dar știu că totul e judecat superficial, nu mă agăț de flatări, acestea fac parte din statutul de persoană publică pe rețelele de socializare", a continuat.

Angela spune că mulți sunt convinși că ea și-a făcut operații estetice: "De obicei, reacționează cu uimire sau sugerează că mi-am făcut multe operații estetice ori că sunt anorexică - dar ambele sunt neadevărate.
Dacă sunt rugată, le explic stilul meu de viață și le spun că e nevoie de dăruire și perseverență, ceea ce unii nu vor. Ei vor doar rezultatele, dar nu sunt dispuși să facă munca de care e nevoie."


Ea recunoaște că are parte și de critici: "Din păcate, cele mai multe vin din partea altor femei, ceea ce mi se pare trist și un pic dezarmant, chiar dacă m-am obișnuit cu ele."

Angela este acum scriitoare și a scos două cărți despre frumusețe și îmbătrânire, declarându-se împotriva intervențiilor plastice: "Personal sunt împotriva operațiilor estetice, din motive importante: Unu - vreau să arăt așa cum sunt eu, cât de bine pot. Doi - încerc să evit cât mai mult posibil orice operație.
Trei - nu vreau ca oamenii să mă întrebe ce mi-am făcut dacă operația începe să arate ciudat. Patru - sunt multe produse naturale și proceduri non-invazive care te pot ajută să împiedici îmbătrânirea, de exemplu fac yoga facială în fiecare zi, întinzând pielea obrajilor și a maxilarelor. Cinci - simt că încurajând femeile, în special pe cele tinere, să îmbătrânească natural este parte a mesajului pe care îl expun", a subliniat ea. "În afară de operația de cezariană, singura procedură cosmetică pe care am făcut-o a fost să-mi pun aparat dentar, când aveam 30 de ani. Trebuie să spun că cel mai bun sfat este să începi să ai grijă de tine cât mai din tinerețe și vei culege roadele mai târziu în viață"
, a adăugat ea.

"Nu-i vorba doar de a arăta ca altcineva, inclusiv ca mine sau ca o vedetă, sau despre a fi mai slabă etc.
E despre a fi cea mai sănătoasă versiune a ta care poți fi"
, a precizat Angela, adăugând: "În cultura populară și pe rețelele de socializare, femeile sunt inundate cu mesaje despre mesaje despre cum ar trebui să arate, așa că chiar cred că e important să încetăm să ne mai comparăm între noi, iar pentru mine asta înseamnă să nu mă compar cu mine când eram tânără."


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod