Cele mai frumoase 40 de coafuri pentru vară de pe Instagram din care să te inspiri

Asortează-ți rochiile vaporoase de vară și ținutele relaxate de vacanță cu unele dintre cele mai frumoase coafuri. Descoperă câteva idei de coafuri inspirate de pe Instagram pe care să le încerci și tu.
Pe timpul verii, părul lăsat liber pe spate nu este o idee prea bună. Temperaturile caniculare te vor face să regreți această decizie. Din fericire, există numeroase coafuri interesante și ușor de realizat pe care să le încerci. Iar dacă preferi părul liber, atunci poți încerca buclele lejere și cele de tip beach waves pe care să le porți seara.

Iată ce coafuri să încerci vara aceasta:


Părul împletit


Fie că îl prinzi într-o coadă împletită la spate, fie că îți prinzi părul într-o coadă înaltă pe care o împletești, un astfel de look este alegerea ideală pentru zilele fierbinți de vară. Coafurile împletite sunt excelente când îți este foarte cald și nu vrei ca părul să ți se lipească de piele.
Iar dacă știi să realizezi împletituri complexe, atunci poți încerca o coafură de tip boxer. 

Părul prins cu eșarfă


Nimic nu amintește mai bine de sezonul estival și vacațele petrecute la mare decât eșarfele din mătase prinse în păr. O tendință importantă care se menține deja de câțiva ani este cea a părului prins cu eșarfe. Include o eșarfă subțire din mătase cu imprimeuri în cozile tale împletite sau leagă-ți părul la spate într-o coadă lejeră, prinsă cu eșarfă. O altă variantă este să-ți legi eșarfa sub formă de bentiță pentru a-ți proteja în același timp părul de efectele nocive ale razelor UV.

Coafuri cu accesorii interesante


Anul acesta se poartă accesoriile interesante pentru păr. De la agrafe cu mesaje, cristale, modele stilizate sau cu aspect de bijuterii și până la clamele de tip retro, există numeroase stiluri din care poți alege.
Te vor ajuta să oferi un plus de personalitate chiar și celor mai simple sau banale coafuri precum coada prinsă la spate sau cărarea pe mijloc.

Onduleuri beach waves


Aceste onduleuri cu aspect relaxat sunt ideale pentru vară, fiind inspirate de aspectul ușor ondulat al părului după ce înoți în mare. Sunt și foarte simplu de obținut. Tot ce trebuie să faci este să aplici seara un spray pentru texturare apoi să-ți împletești părul într-o coadă în trei. Lasă părul prins peste noapte, iar dimineața vei avea o coafură de invidiat.

Nodurile de păr


Acele cocuri cu un aspect aparent neglijent, prinse în cea mai înaltă zonă a capului, pot fi observate la fiecare pas pe Instagram. Sunt preferatele fashionistelor și sunt cât se poate de simplu de obținut.
Dar pentru un look modern, nu prinde tot părul în coc. Desparte părul printr-o cărare transversală, de la o ureche la cealaltă, apoi prinde numai secțiunea din față într-un coc cu aspect de nod răvășit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod