15 femei pe care Meghan Markle le admiră: A omis-o pe Regina Angliei!

Ducesa de Sussex a ales 15 femei pe care le consideră „forţe pentru schimbare” pentru coperta revistei British Vogue, al cărei editor-invitat este.

Alese pentru coperta Vogue la care a lucrat chiar ea, acestea sunt femeile pe care Meghan Markle le admiră. Pe coperta revistei, care va fi lansată pe 2 august, apar actrița Jane Fonda, adolescenta Greta Thunberg, activistă privind schimbările climatice, prim-ministrul neozeelandez Jacinda Arden, actrița transgender Laverne Cox, pugilista Ramla Ali şi actriţa Salma Hayek Pinault. Scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, prim-balerina Royal Ballet Francesca Hayward şi modelul Adut Akech, fostă refugiată, se numără și ele printre cele 15 femei alese.

Ducesa a petrecut şapte luni lucrând cu redactorul-şef al British Vogue, Edward Enninful, pentru acest număr al publicaţiei, dând instrucțiuni precise despre felul în care vede fiecare detaliu.

Ea a ales figuri reprezentative din lumea celebrităților, din politică și activiste cunoscute pentru campaniile privind diversitatea, schimbărilor climatice și drepturilor persoanelor transgender.

Daily Mail remarcă, însă, că ducesa a omis-o tocmai pe Regina Elisabeta a II-a, una dintre cele mai reprezentative personalități feminine din lume, dacă nu cumva cea mai importantă, o alegere care suscită multe comentarii.

Meghan Markle nu este primul membru al familiei regale britanice care influențează conținutul revistei British Vogue.
Prințesa Diana a apărut de trei ori pe coperta acestei publicații, în septembrie 1971, în mai 1973 și în noiembrie 1973. De asemenea, Ducesa de Cambridge, a apărut pe coperta ediției centenare a revistei, în 2016.

În schimb, Meghan Markle a devenit primul membru al familiei regale britanice care deține rolul de editor al celebrei reviste de modă. Inițial, fosta actriță a fost solicitată să apară ea însăși pe coperta ediției din septembrie, dar editorul-șef al publicației, Edward Enninful, a dezvăluit că aceasta a refuzat, considerând că acest lucru ar putea fi considerat prea lăudăros.

Este una dintre cele mai radicale decizii din istoria de 100 de ani a revistei Vogue.
A 16-a imagine de pe copertă a fost înlocuită în mod sugestiv de un drepunghi gol cu efect de oglindă, care reflectă chipul fiecărei cititoare, încurajând-o astfel să-și folosească puterea "pentru a produce schimbarea".
Meghan Markle apare doar într-o poză, publicată în interiorul revistei - un cadru alb-negru realizat în biroul londonez al organizației caritabile Smart Works, care le ajută pe femeile defavorizate să se pregătească adecvat pentru interviurile de obținere a unei slujbe.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod