20 de case ascunse, departe de lume: Cât ai rezista într-un asemenea loc?

Ascunse în locuri pustii, departe de oameni și de tumultul orașelor, acestea sunt cele mai bune refugii când tot ce vrei e să ai doar liniște și o viață simplă. Una e din România!
Uneori, când simți că ai obosit sau vrei doar să te bucuri un pic de natură, tot ce-ți dorești e să stai cât mai departe de aglomerație și de zgomot și să te bucuri de liniște deplină. Să nu vezi picior de om și să n-auzi altceva decât natura. Știi bine că se poate trăi și în mijlocul pustiului, fără internet, fără telefon, fără televizor sau mașină - dacă vrei să fii doar tu, atunci tot ce-ți trebuie e un acoperiș deasupra capului și un loc minunat în care să te simți împlinit.

În cazul ăsta, înseamnă că aceste căsuțe alese de cei de la Bored Panda te vor face să visezi cu ochii deschiși.
Sunt mici, fermecătoare și sunt în mijlocul unor zone superbe care îți umplu sufletul de mulțumire - una e din România!

În aceste locuri uiți de agitație, de stres, multe răni se vindecă, altele-s mai ușor de suportat, trecutul se așază, prezentul e mai domol și parcă viitorul nu te mai sufocă. Agitația de zi cu zi se topește și lasă locul unei vieți simple și tihnite, în care simți fiecare clipă, căci timpul curge alene, cu răbdare, fără iureș. Fă-ți timp și admiră-le și gândește-te bine: care îți place mai mult și cât ai rezista într-un asemenea loc?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod