fitness

Fii în formă fără mari eforturi! 4 exerciții fizice ușoare, care dau rezultate rapid!

Un corp tonificat este visul oricărei femei, însă masa musculară nu se dobândește de pe o zi pe alta. Exercițiile fizice ușoare, efectuate în mai multe repetări, ajută musculatura să se dezvolte într-un timp foarte scurt.
Rezultatul nu se va lăsa așteptat, iar corpul tău va începe să se tonifice în cel mai scurt timp. Folosind această metodă, vei fi în formă fără prea mari eforturi. Este, de asemenea, o strategie folosită de modelele de fitness de pretutindeni.

Un articol publicat recent în Strenght and Conditioning Journal arată că această tehnică, numită „pump”, poate împiedica apariția febrei musculare, care apare adesea atunci când faci exerciții pentru a pierde în greutate.
Cele mai eficiente exerciții ușoare pentru slăbire

Bila cu greutăți


„Executând această mișcare dinamică, de intensitate ridicată, îți vei lucra toți mușchii spatelui, precum posteriorul, spatele și genunchii”, explică expertul în fiziologie Pete McCall.
În plus, va ajuta la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și te va face să transpiri, ceea ce va ajuta la reducerea umflăturilor cauzate de retenția excesului de lichide și chiar de constipație.

Obține rezultate rapid: stai în poziție verticală, cu picioarele despărțite. Îndoaie genunchii, împinge șoldurile înapoi și apucă vârful bilei cu ambele mâini. Învârte bila între picioare și, când îți îndrepți picioarele, împinge șoldurile înainte și trage bila către piept.
Efectuează 5 serii a câte 12 repetări.

Ridicări


Acesta este un exercițiu creat special pentru posterior. După un singur set, vei observa că fesele vor fi mai ferme, iar în timp vor începe să rotunjească. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod