slăbit

3 factori care te ajută să-ți păstrezi greutatea după ce slăbești

Nu-i ușor să slăbești ca să atingi greutatea dorită, dar e atât de frustrant când scapi de kilogramele în plus, iar acestea se întorc la loc! Iată ce poți să faci pentru a te menține la nivelul dorit.
O analiza realizata in 2018 pe 29 de studii despre slabit a descoperit ca jumatate din greutatea pierduta este recastigata in medie in doi ani, iar peste 80% e redobandita in cinci ani. Statistica demonstreaza cat de greu este sa te mentii la greutatea dorita atunci cand, in sfarsit, reusesti sa-ti atingi obiectivul, noteaza MindBodyGreen.

Asadar, ce trebuie sa faci pentru a nu te ingrasa dupa ce ai slabit? Pentru a afla raspunsul, California Polytechnic State University a efectuat un studiu pe aproape 5.000 de voluntari care au slabit 22,68 kilograme intr-un interval de trei ani.

Cercetatorii au urmarit evolutia subiectilor care au urmat diferite programe de control al greutatii si au comparat stilul lor de viata cu cel al unui grup de 500 de persoane obeze care nu au slabit sau care s-au ingrasat in decurs de cinci ani.

Analizand 54 de comportamente diferite legate de controlul greutatii, autorii studiului au reusit sa determine care sunt cele mai importante pentru mentinerea unei greutati sanatoase.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod