Dieta "vacantei la munte"

Sfaturi utile Dupa dieta vacantei la mare, era cazul sa urmeze si o dieta a vacantei la munte! Iti prezentam mai jos un regim cu un continut mai bogat in proteine daca destinatia vacantei tale este montana.

De regula, cine alege sa mearga la munte pentru ca aerul este mai "tare" si drumetiile lungi, se simte indreptatit sa se rasfete cu diverse alimente sub scuza "consumului ridicat de energie". Totusi, numai daca esti o persoana supersportiva si iti dedici zilnic mult timp antrenamentelor iti poti mari cantitatea de calorii in vacanta.
Daca mergi rar la munte si faci cateva drumetii pentru a admira splendorile naturii, nu inseamna ca poti manca orice fara sa se... cunoasca.

Astfel, iti propunem o dieta usoara cu putine calorii care sa nu-ti dea batai de cap in timpul vacantei. Este vorba de un regim alimentar de 1400 - 1500 calorii care, combinat cu activitatea fizica specifica, te va ajuta sa scapi de 1-2 kg fara prea mult stres, intr-o saptamana de concediu.

Arma acestei diete este continutul de proteine, necesare pentru a conserva pretioasa masa musculara si lactatele care furnizeaza calciul si mineralele indispensabile pentru a compensa pierderile datorate transpiratiei excesive din timpul activitatii fizice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod