Alexandru Cumpănașu, Alexandra Măceșanu

Unchiul Alexandrei: „Informarea Ministerului Justiţiei nu mă face să cred deloc că a fost arsă acolo şi toate balivernele. Facem expertiză internaţională“

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, a declarat, după ce autorităţile au transmis familiei că cenuşa găsită într-un butoi în curtea ucigaşului conţine ADN-ul fetei, că nu crede ceea ce spun autorităţile, și că împreună cu familia va face o expertiză internaţională.

În opinia sa, ”avem de a face cu o caracatiţă cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nicio şansă la viaţă”.

”Informarea ministerului justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele despre această situaţie. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel "butoii”. Nu pot contesta raţional rezultatul IML până la proba contrară, dar nu cred nimic din povestea construită în jur.

Aşteptăm şi hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza”, a scris Cumpănaşu pe Facebook.

El argumentează că inelul şi lănţişorul de argint ale fetei au fost găsite intacte tot în acel recipient şi arse în acelaşi timp la o temperatură uriaşă, iar când vărul său le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar întregi. ”Aici avem de a face cu o caracatiţa cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o şansă la viaţă.
Până vom avea contraexpertiza internaţională sunt obligat să accept testul IML dar NU şi povestea de doi lei servită despre criminal, arderea trupului, etc”
, consideră unchiul adolescentei.

De asemenea, în opinia sa, este incalificabil şi inexplicabil de ce iniţial cercetarea la faţa locului s-a făcut fără criminalişti, pe grabă iar după după zile ”monstrul” este transportat la Bucureşti, creându-se timp pentru intoxicări, ascuns sau plantat probe, ”timp crucial pentru ca o reţea bine organizată până sus în statul român să îşi "pună lucrurile în ordine".

”Pentru mine acum este ÎNCEPUTUL luptei pentru Alexandra şi aflarea adevărului!”, anunţă Cumpănaşu.

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, la Antena 3, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu.

Anterior, DIICOT a anunţat că a primit de la INML raportul de expertiză medico-legală antropologică privind fragmentele osoase şi dentare găsite acasă la Gheorghe Dincă, însă concluziile vor fi comunicate după ce va fi primit şi raportul asupra materialului genetic.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod