Gestul surprinzător al unui instalator: I-a reparat boilerul unei femei bolnave de cancer și i-a trimis o factură cu cost zero

Un erou nu trebuie să arate bine, să fie sexy și să facă lucruri supraomenești. E de ajuns să fie OM. Să fie înțelegător. Și generos. Un simplu instalator este supereroul de care toată lumea are nevoie.
Un om bolnav n-are nevoie de Batman, Superman sau alt supererou. Câteodată, o vorbă bună sau un gest simplu, neașteptat, oferă mai multă bucurie decât orice altceva.

Asta a făcut un instalator din Burnley, Lancashire (Anglia). James Anderson a primit o comandă de la fiica unei femei în vârstă de 91 de ani, care suferă de cancer terminal.

Christine Anne Rowlands i-a solicitat bărbatului în vârstă de 52 de ani, tată a cinci copii, să repare boilerul de la domiciliul mamei ei. După ce a terminat treaba, femeia l-a întrebat cât costă reparația, iar James i-a spus că îi va trimite o factură, fără să-i dea alte detalii despre preț.
Când a primit-o prin e-mail, clienta a avut o mare surpriză: costul trecut era zero lire!

Anderson a făcut acest gest pentru că a înțeles ce înseamnă să ai pe cineva bolnav de cancer. Mama clientei este bolnavă de cancer în faza terminală, așa că în loc să-i perceapă tariful de 480 de lire sterline, i-a emis o factură cu cost zero.

Gestul instalatorului nu este unul izolat. În 2017, el a înființat un ONG, numit Depher CIC, al cărui obiectiv este să ofere servicii gratuite în domeniul instalațiilor pentru persoanele aflate în dificultate - oameni în vârstă și persoane cu dizabilități.
De la lansarea inițiativei, bărbatul a ajutat peste 2.000 de nevoiași, relatează Bored Panda.

Gestul instalatorului englez nu a trecut neobservat. După ce fotografia cu factura a devenit virală, oameni din toată lumea l-au felicitat pentru modul deosebit în care el se pune în slujba comunității.

Și chiar dacă nu există un top al celor mai buni meseriași din lume, James Anderson este, de departe, instalatorul anului 2019. Lumea are nevoie de meseriași adevărați, dar ceea ce face el este inegalabil.
Jos pălăria, domnule Anderson!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod