Motivul pentru care nu poți să îl părăsești, în funcție de zodia ta

Despărțirea este întotdeauna grea, indiferent de situație și de ceea ce o provoacă!

Momentul în care realizezi că nu va mai fi lângă tine creează un sentiment de panică.

Desigur, nu tot ce pierzi este important. Uneori, e la fel de simplu ca atunci când ștergi din greșeală un document pe care nu îl mai poți recupera. Cu toate acestea, nimeni nu vrea să piardă lucrurile.
Și asta e valabil și pentru oameni. Este ca și cum o parte din noi dispare. Oamenii pe care îi cunoaștem ne fac cine suntem, până la urmă.
Acest lucru este valabil și pentru relații. Oamenii cu care devenim intimi înseamnă mult pentru noi și nu vrem să îi pierdem.

Dar ce ce se întâmpla asta? În fiecare situație, există măcar un motiv pentru care nu vrei să pierzi persoana respectivă, iar astrologia îți poate spune care este!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vrei să te desparți de el doar pentru că nu îți place să pierzi.

Pasiunea și rolul de lider nu se aplică doar pentru ce se întâmplă în jurul tău, ci și în relațiile tale. De asemenea, ai început să ieși cu el pentru că îți oferă provocare, așa că, dacă vă despărțiți, vei simți că nimeni nu va mai fi capabil să țină pasul cu tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vrei să îl pierzi pentru că îți oferă siguranță.

Deși ești o persoană destul de stabilă și constantă, ai anumite nevoi și el ți le satisface. Fie că este vorba de cadouri, excursii romantice sau ceva mai intim, el îți oferă confort în rutina zilnică. Cine ar vrea să-l părăsească?

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vrei să-l pierzi pentru că face ca totul să fie mai bine.

Întotdeauna ai cu cine să vorbești, să ieși și nu ești niciodată singură. De asemenea, el menține lucrurile interesante și poate lua întotdeauna decizii atunci când tu nu poți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vrei să-l părăsești pentru că te-ai atașat de el.

Starea ta de spirit se poate schimba brusc, dar, când e el prin preajmă, te simți puțin mai bine. Ai încredere în el și știi că este acolo pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vrei să-l pierzi pentru că te face să te simți ca o regină.

El te ajută să ieși în evidență și îți place la nebunie acest lucru. Nu numai asta, dar te duce și în excursii și te scoate în cluburi, medii propice pentru a te dezlănțui. Trăiești o viață bună alături de el și de aceea nu vrei să renunți la relația voastră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vrei să îl părăsești pentru că te ajută să te relaxezi.

Muncești atât de mult și te faci atât de utilă, încât totul e prea greu pentru tine. Dar, când vii acasă și te așteaptă el, parcă scapi de toate poverile de pe umeri. Este ca și cum ar știi exact de ce ai nevoie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vrei să-l pierzi pentru că e mereu cu tine.

Tu urăști să fii singură, așa că, știind că întotdeauna va fi cineva alături de tine este un sentiment minunat. Mai mult decât atât, îți oferă armonia pe care ți-o dorești atât de mult.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vrei să-l părăsești pentru că este unul dintre cei mai sinceri oameni pe care îi cunoști.

Urăști oamenii care au secrete, dar cu el nu ai de ce să îți faci astfel de griji. El îți spune exact ce este în mintea lui când întrebi și este foarte cinstit cu tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vrei să-l pierzi pentru că nu îți judecă nebuniile, ci chiar ți le încurajează și te însoțește oriunde.

Indiferent de ce alegi să faci, el e dispus să te urmeze. Și acest lucru nu e valabil doar pentru lucrurile fizice, el crede și în visurile și ambițiile tale. El crede în tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vrei să-l pierzi pentru că rezistă lângă tine.

Știi că poți fi nemernică uneori și, cu toate acestea, el rămâne lângă tine. Poate nu vrei să admiți, dar îți place că e mai dispus decât oricine să stea alături de tine chiar și în cele mai rele perioade ale tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vrei să-l părăsești pentru că îți respectă dorințele.

Acest lucru înseamnă că el îți înțelege și îți acceptă independența și nu se impune în fața ta. Știe că, uneori, ai nevoie de spațiu și că este în regulă. Dar când ai nevoie de el, e acolo.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu vrei să-l pierzi pentru că îți apreciază talentul.

Ai abilități creative și el este acolo să îți spună cât de bine crede că e. Niciun om nu vrea ca munca lui să treacă neobservată. Nu e vorba că aștepți complimente, dar e plăcut să le auzi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod