Cum cer zodiile ajutor. Unora le e greu să fie directe!

Nu este întotdeauna ușor să ceri ajutor, mai ales în cazul adulților. Când suntem copii, nu avem nicio problemă să o facem, însă atunci când creștem, totul depinde de cât de confortabil ne simțim cu persoana la care vrem să apelăm.

Unii oameni ar face orice pentru a evita să ceară sfaturi sau asistență. Alții simt că ar trebui să poată face totul singuri și că, cerând ajutor, vor părea slabi. Dar nimic nu poate fi mai departe de adevărat! Este nevoie de o anumită maturitate pentru a recunoaște nevoia de ajutor și capaciatea de a-l solicita.


Există momente în care trebuie să ceri ajutorul cuiva și există alte momente în care oamenii simt că ai nevoie de el și ți-l vor oferi înainte de a-l cere. Uneori, nici nu îți dai seama că ai nevoie de ajutor decât după ce ți-a fost dat.

Cu toții avem propriile noastre metode de a cere ajutor, iar ele depind de personalitatea noastră.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are un mod direct de a cere ajutor.

Fiind atât de aventuros și ambițioas, există momente când chiar are nevoie de suport. Dacă un Berbec încearcă pentru prima oară să facă ceva, el va cere ajutor experților sau oamenilor care au excelat la lucrurile pe care dorește să le facă. Când Berbecul cere ajutor, nu e vorba de acțiunea propriu-zisă, ci de sfaturi sau asistența de care are nevoie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul preferă să nu ceară ajutor, așa că va încerca cu răbdare să reușească singur.

Când își va da seama că e necesar, va fi foarte specific cu privire la ceea ce are nevoie. Chiar dacă ar putea fi tentat să lase pe altcineva să rezolve sarcina cu care are probleme, în general, el va primi direcția și apoi va face restul.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii își folosesc abilitățile de comunicare grozave atunci când cer ajutorul și o vor face în mai multe feluri.

Aceștia pot cere direct, pot încerca de unii singuri arătând pe parcurs că au nevoie de ajutor sau pot angaja pe cineva în acest sens. Una dintre numeroasele calități deosebite ale Gemenilor este aceea că sunt întotdeauna primii care oferă ajutor altora, așadar, au o mulțime de oameni care sunt mai mult decât dispuși să le întoarcă favoarea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru că Racul are relații foarte puternice, el are oameni care sunt întotdeauna dornici să îl ajute.

Racul tinde să ceară ajutor din inimă, iar rugămințile lui pot fi destul de emoționale. Uneori, el este dependent de persoanele apropiate și le cere ajutor frecvent. Ce e bine de știut este faptul că el este întotdeauna primul care se oferă voluntar pentru a ajuta pe altcineva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este unul dintre cele mai utile și generoase semne zodiacale.

A cere ajutor nu este primul lui gând, dar recunoaște atunci când are nevoie de el. Leul știe că mulți sunt dornici să-i sară în ajutor, așa că nu va fi timid să ceară asta. După ce l-a primit, se va asigura că își arată recunoștința și va mulțumi de multe ori. Acesta poate chiar să ofere un cadou și să fie atent cu persoana care l-a ajutat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara urăște să ceară ajutor și va încerca pe cât posibil să găsească modalități prin care se poate descurca singură.

Cu toate acestea, pentru că ea e întotdeauna acolo când e nevoie de ea și poate rezolva aproape orice problemă, oamenii sunt fericiți să aibă posibilitatea de a-i întoarce serviciul din când în când.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța nu are nicio problemă în a cere ajutor, dar nu e niciodată pregătită pentru un refuz.

Deci, mai degrabă decât să exerseze modalități de a cere suport, mai bine ar încerca să accepte posibilitatea unui NU. De fapt, să se concentreze atât de mult pe refuz, încât să fie surprinsă atunci când va primi un DA. Ea consideră că oamenii ar trebui să se ajute reciproc ori de câte ori e posibil, așa că să fie refuzată e un lucru șocant pentru ea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul cere ajutor într-un mod foarte bine gândit.

El va manipula persoana la care apelează astfel încât să nu fie refuzat. El face acest lucru treptat, începând cu lucrurile mici și ușoare și apoi trecând la treburile serioase, astfel încât ajutorul major să nu fie un șoc. E priceput în a obține ceea ce are nevoie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul ajută oamenii tot timpul și nu are mustrări de conștiință atunci când îi vine rândul să-l solicite.

Dacă are nevoie de sfaturi sau de alt tip de sprijin, va ține cont de îndrumările pe care le primește și va folosi orice sprijin i se va oferi, fără să-l respingă. Cu toate acestea, el preferă mai mult să ajute, decât să ceară ajutor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Oricât de independent și de capabil este Capricornul, există momente în viață în care trebuie să ceară ajutor, dar nu e ceva ce se întâmplă frecvent.

E autentic și sincer cu întrebările pe care le pune și nu va uita niciodată persoanele care i-au întins o mână la nevoie. Capricornul își alege atent cuvintele atunci când cere ajutor, astfel încât să nu existe neînțelegeri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul știe că nu poate face întotdeauna totul singur.

El e reticent atunci când vine vorba de a cere ajutor, cu excepția cazului în care ajutorul de care are nevoie va aduce beneficii altora. Dacă acesta are nevoie de ajutor pentru organizarea unui eveniment caritabil, nu are nicio problemă în a cere ajutor. Dacă are nevoie de cineva care să îl ridice după operația prin care a trecut, atunci va fi ceva mai dificil.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii simt când alte persoane au nevoie de ajutor, dar nu sunt la fel de buni să realizeze când ei au nevoie de ajutor.

Se pot pierde în propria lor lume și nu pot înțelege că au nevoie de sprijin decât atunci când situația le va scăpa de sub control. Peștii tind să aibă încredere în oamenii nepotriviți, care ajung să nu-i ajute pe ceilalți, ci doar să se ajute pe ei înșiși.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod