Cum arată soția ideală pentru el, în funcție de zodia lui

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care are o relație de mult timp cu cineva, dar care nici măcar nu se gândește la căsătorie.

Poate fi vorba de obișnuință sau poate, pur și simplu, relația lor funcționează foarte bine așa și nu vor să o ducă la următorul nivel. Din fericire, nu toate relațiile trebuie să se încheie cu un mariaj. Cu toate acestea, mai există și cazul în care persoana respectivă nu a găsit persoana potrivită pentru căsătorie, așadar se ferește să facă pasul cel mare.

Ca să nu mai pierzi timpul și să eviți să suferi, descoperă cum arată soția ideală pentru el și vezi dacă te conformezi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Soția ideală pentru Berbec este o femeie încrezătoare.

Un bărbat din zodia Berbec se va căsători cu o femeie care este egală cu el. Este sigură pe sine, curajoasă și ambițioasă. Ea trebuie să simtă aceeași nevoie de aventură și provocare la fel ca și el. Va fi fericită să-l însoțească într-o expediție amplă sau să facă voluntariat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Soția ideală pentru Taur este o femeie iubitoare și distractivă.

Un bărbat din Taur se va căsători în cele din urmă cu cineva care este suficient de independent pentru a-i oferi spațiu atunci când are nevoie de el și care știe să se distreze, în ciuda faptulul că lucrează din greu. De asemenea, va aprecia mâncarea bună, mirosurile minunate, luxul și eleganța.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Soția ideală pentru Gemeni este o femeie cu mai multe fețe.

Gemenii sunt cunoscuți pentru numeroasele laturi ale personalității lor și au nevoie de o femeie care să îi țină cu picioarele pe pământ. Se vor căsători cu o femeie care îi ține la degetele de la picioare, dar care este directă și practică.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Soția ideală pentru Rac este o femeie onestă.

Bărbatul din zodia Rac este una romantic incurabil și foarte grijuliu, iar atunci când se va hotărî să se căsătorească, va alege o femeie fidelă și de încredere. Poate nu suntă prea interesant, dar aceste calități sunt foarte speciale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Soția ideală pentru Leu este o femeie care îl susține.

Bărbatul din zodia Leu este as în flirt, senzual și încrezător. El se va căsători cu o femeie care acceptă să fie cea din spatele său. Trebuie să fie distractivă și flexibilă și pregătită pentru orice, atât timp când nu e vorba de ceva prea nebunesc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Soția ideală pentru Fecioară este o femeie tocilară.

Bărbatul din zodia Fecioară are nevoie de o femeie luptătoare, care înțelege tot și nu fuge de distracție din când în când. Da, o femeie tocilară este tot ce are nevoie nativul din Fecioară în viața lui.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Soția ideală pentru Balanță este o femeie cu suflet bun.

Un bărbat din zodia Balanță se va căsători cu cineva care seamănă foarte mult cu el. Totul este despre armonie și completare în cazul lui și ce căsătorie poate fi mai echilibrată decât una între două suflete asemănătoare?

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Soția ideală pentru Scorpion este o femeie sinceră.

Scorpionul nu poate tolera mincinoșii, așa că femeia pe care o va alege de soție trebuie să fie foarte cinstită. Un bărbat din această zodie are nevoie de o parteneră care să ia în considerare sentimentele sale, dar care nu îi va ascunde niciodată lucrurile importante.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Soția ideală pentru Săgetător este o femeie independentă.

Bărbatul din această zodie urăște să se simtă captiv sau limitat, așa că femeile prea lipicioase nu sunt pe placul lui. Un Săgetător se va căsători cu o femeie care prosperă în schimbare, are un plan de bătaie și care este incredibil de deșteaptă, astfel încât să poată purta conversații cu aceasta despre orice.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Soția ideală pentru Capricorn este o femeie pasională.

Bărbatul din această zodie are tendința de a se pierde în muncă și are nevoie de o parteneră suficient de pasională încât să-l facă să vadă importanța iubirii și a concexiunii. Femeia cu care se căsătorește acesta va iubi natura, va fi creativă și foarte de încredere.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Soția ideală pentru Vărsător este o femeie cu spiritul liber.

Bărbatul din această zodie se va căsători cu o femeie cu atitudine. Nu cu una cu idei preconcepute și de modă veche. De fapt, ea trebuie să aibă un spirit rebel și independent. Vărsătorul și soția sa vor avea o viață plină de experimente, de gesturi umanitare și de întâlniri inedite.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Soția ideală pentru Pești este o femeie romantică.

Bărbatul din această zodie se va căsători cu o femeie care iubește să iubească. Astfel, ei vor munci pentru a păstra scânteia căsătoriei lor intactă, iar oamenii îi vor admira pentru ceea ce au construit împreună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod