La 49 de ani, Naomi Campbell e la fel de sexy ca la 20: A arătat impecabil într-o rochie transparentă la Gala Fashion for Relief

Unele celebrități par să nu îmbătrânească niciodată. Printre acestea se numără și fostul supermodel Naomi Campbell, care va împlini anul viitor 50 de ani, dar care arată la fel de bine ca la începutul carierei sale în lumea modei.
Vedeta a participat duminică la o gală caritabilă desfășurată la Londra și a reușit fără prea mare dificultate să atragă toate privirile. Naomi a fost invitată la gala anuală Fashion for Relief, care s-a desfășurat la British Museum pe 14 septembrie. 

Fostul supermodel a ales să poarte o rochie neagră până în pământ, realizată din material transparent în laterale, în zona picioarelor și pe trunchi. Rochia, care este o creație Thierry Mugler, a inclus și detalii strălucitoare din paiete negre.

Aceasta a fost numai una dintre ținutele purtate de Naomi de-a lungul serii, dar în mod sigur este una dintre cele mai sexy.
Vedeta în vârstă de 49 de ani a asortat rochia transparentă cu o pereche de pantofi negri cu toc înalt și bijuterii din argint.

Printre ținutele alese de Naomi pentru gala desfășurată la British Museum s-a numărat și o rochie care i-a șocat pe cei aflați la prezentarea de modă cu scop caritabil. Rochia de culoare albă, strânsă pe corp, avea în zona abdomenului un imprimeu ce imita o rană provocată de un glonț. 

Fostul supermodel este ambasadorul evenimentului Fashion for Relief, care este organizat încă din anul 2005.
 
Foto: Hepta 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod