Mutarea pe care trebuie să o faci acum în carieră, în funcție de zodie

De la modalitatea corectă de a cere o mărire de salariu până la găsirea unui nou job, schimbările în carieră sunt ceva la care ne gândim atât de mult, încât ajungem să nu le mai facem până la urmă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începe să vânezi o promovare!

Arată-ți entuziasmul la serviciu, pentru că se zăresc lucruri bune la orizont. Deși s-ar putea să nu fie momentul pentru o promovare, poți începe să îți pregătești terenul. Îmbracă-te pentru a impresiona, stai peste program și arată-ți aptitudinile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Începe să cauți un nou loc de muncă!

Nu e vorba să renunți acum la locul de muncă actual și să îți lași șeful fără ajutor, dar te poți interesa în jur de noi locuri de muncă. Dacă nu ești destul de mulțumit de postul tău din prezent sau dacă te-ai îndepărtat de ceea ce voiai tu să faci inițial, aruncă o privire pe ce mai apare nou în domeniul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Insistă să te perfecționezi!

Indiferent încotro vrei să te îndrepți, ar trebui să adaugi câteva noi reușite în cv-ul tău. Competiție există peste tot și nu strică niciodată să ai cunoștințe suplimentare în arsenalul tău. Astfel, oportunitățile vor fi mai numeroase!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Găsește-ți un mentor!

Ai făcut destul de capul tău și cu toții avem nevoie de puțin ajutor din când în când. Pentru următoarea ta etapă importantă în carieră este important să cauți ajutor specializat la un îndrumător înțelept din domeniul care te preocupă. Crearea unei astfel de conexiuni este cea pe care te poți baza când trebuie să iei decizii profesionale dificile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cere o mărire de salariu!

Strălucești acum, iar puterea ta de convingere e deosebit de mare, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a cere o mărire de salariu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Implică-te într-un proiect important!

Este timpul pentru o provocare și ești pregătit pentru asta. Fii atent la noile oportunități din care poți face parte la locul de muncă, fie că este vorba de o inițiativă nouă sau despre un proiect important. Atunci când este posibil, încearcă-ți șansa pentru o poziție de conducere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Caută-ți un partener de muncă!

Dacă nu ai deja un partener alături de care să muncești, este timpul să îți găsești unul. El este persoana care te poate ajuta să îți atingi țelurile, prin amelioararea multor stresuri pe care le-ai experimentat de-a lungul timpului la locul de muncă. Și, dacă ai o afacere proprie, ia în considerare un prieten apropiat care ar putea să lupte cot la cot cu tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Concentrează-te pe relaționare!

Începe să privești lucrurile strategic. Pe lângă munca pe care o depui, trebuie să te concentrezi și pe formarea relațiilor. Mergi la evenimente din industria externă, fă-ți un profil bun pe LnkedIn și ieși împreună cu cei alături de care lucrezi în oraș după orele de program.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Apropie-te de echipa ta!

Prietenia este numele jocului. Este timpul să îți cunoști colegii mai bine, mai ales dacă petreceți mult timp împreună. Încearcă să organizezi mai des întâlniri dacă e posibil, pentru a reuși să îi descoperi pe fiecare în parte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Mergi în vacanță!

În timp ce vacanța s-ar putea să nu pară o decizie pentru carieră, cu siguranță este una utilă pentru bunăstarea ta și asta se va vedea la reîntoarcerea la serviciu. Nu trebui să fie o călătorie lungă în străinătate, câteva zile departe de muncă sunt suficiente pentru a te ajuta să te revii cu forțe proaspete și idei mărețe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cere feedback!

Șefii adoră atunci când angajații lor iau inițiativa de a-și îmbunătăți propriile aptitudini, așa că nu numia că vei obține câteva sfaturi valoroase pentru a avansa în carieră, dar vei obține și admirația superiorilor. Dacă ai propria afacere, verific-o amănunțit, indiferent cât timp necesită acest lucru.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Muncește în paralel!

Ai visat dintotdeauna să ai două job-uri? Acum este momentul să o faci. Indiferent dacă e doar pentru bani sau pentru a te bucura mai mult de hobby-urile tale, creierul și soldul tău bancar se vor îmbunătăți simțitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod