30 de idei pentru o tunsoare bob în tendințe

Tunsoarea bob pare să nu se demodeze niciodată. De fapt, revine cu regularitate în tendințe, de fiecare dată ușor reinventată și cu un aspect modern. Descoperă 30 de stiluri din care să te inspiri pentru acest sezon.

Bob perfect drept


Dacă părul tău este drept, atunci poți încerca o tunsoare bob care să-i pună structura în evidență. Bobul unghiular sau cel în care părul are aceeași lungime, numit bob blunt, sunt cele mai potrivite alegeri în acest caz. Îți va fi foarte simplu să-ți aranjezi părul și, practic, nu va trebui să faci nimic altceva decât să te speli pe cap și să te usuci. Aplică foarte puțină ceară de păr pentru a netezi firele rebele și ai obținut instant coafura perfectă.

Bob "blunt"


Pentru că tot părul are aceeași lungime, o astfel de tunsoare creează un efect de volum. Este, astfel, bobul perfect dacă ai părul fin sau rar și vrei să creezi iluzia de păr des, voluminos.
Acest tip de tunsoare arată foarte bine indiferent de lungime, dar pune foarte bine în valoare părul tuns până la bărbie sau până la umeri. În ultimul caz, tunsoarea poartă denumirea de bob lung, cunoscut și ca „lob”, o prescurtare pentru „long bob” (bob lung).

Bob unghiular


Părul tuns mai scurt la spate și alungit sub forma unor colțuri perfect definite în partea din față este iar în tendințe. A avut o perioadă de glorie în urmă cu câțiva ani, când toate celebritățile purtau o astfel de tunsoare. Dar se pare că a revenit în trend și arată excelent pe orice tip de păr, dar mai ales pe părul drept. Un bob unghiular poate fi creat atât cu o cărare pe mijloc, cât și cu o cărare pe o parte.

Bob ondulat


Onduleurile subtile se potrivesc de minune cu o tunsoare bob. Rezultatul este o tunsoare cu aspect natural, ce oferă mai mult volum și un aer relaxat și sexy.
Dacă părul tău este ondulat în mod natural, atunci acest stil este ideal pentru tine. Va pune în valoare textura naturală a părului, iar tu nu vei fi nevoită să petreci ore în șir încercând să obții coafura perfectă. De asemenea, îl poți încerca și în cazul în care ai părul drept. O soluție care te scutește de folosirea ondulatorului cu regularitate este realizarea unor onduleuri discrete la salon. Noile variante de păr ondulat permanent arată cât se poate de natural și toată lumea va fi convinsă că părul tău are o textură ondulată naturală.

Bob pentru părul creț


În ultimii ani, tendințele în materie de frumusețe și coafuri s-au axat tot mai mult pe valorificarea trăsăturilor naturale. Cele mai multe femei au învățat de-a lungul timpul să-și pună în evidență textura nativă a părului, astfel încât să-și ușureze misiunea de a arată excelent zi de zi.
De exemplu, în loc să-ți petreci minute bune încercând să îndrepți cu placa părul creț, poți pur și simplu să-i accepți textura naturală și să alegi o tunsoare care să te avantajeze. Bobul realizat pe părul creț are un aspect relaxat și sexy. Este simplu de coafat și întreținut. Principala condiție este să găsești un hairstylist foarte bun, care știe cum să-i dea forma ideală.  

Bob cu breton


Anul acesta se poartă bretonul, iar asocierea dintre o tunsoare bob și breton este excelentă. Indiferent dacă optezi pentru un breton scurt, unul des sau un breton subțire, de tip cortină, vei obține o tunsoare șic, sofisticată. Bobul cu breton este ceva mai dificil de întreținut.
Este necesar să-ți tunzi bretonul cu regularitate, aproximativ o dată la 3-4 săptămâni sau mai rar dacă părul tău crește lent. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod