Cine a fost cea mai frumoasă femeie din lume în anul în care te-ai născut

Frumusețea e nemuritoare, iar influența femeilor care au marcat cu trăsăturile lor mai multe generații se resimte și azi. Acestea sunt cele mai frumoase femei de-a lungul anilor!
Fiecare generație are standardele ei de frumusețe și o pleiadă de figuri celebre care se detașează prin trăsăturile lor deosebite. Frumusețea feminină este nepieritoare și continuă să ne încânte cu expresivitatea ei nelimitată.

Bright Side a desemnat cele mai frumoase femei din fiecare an, începând din 1950. Selecția include figuri emblematice care nu lipsesc din nicio ierarhie, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe și Brigitte Bardot, dar și frumuseți din zilele noastre, de la Rihanna la Margot Robbie, astfel că, indiferent ce vârstă ai, poți afla acum cine a fost cea mai frumoasă femeie în anul în care te-ai născut.


Foto: Hepta, Bright Side
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2019
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eu pe 19 Sep 2019, 10:26
    articol si reclame

    Sunteti de toata jena cu reclame stupide, indesate la tot pasul! Macar nu mai impiedicarti vizualizarea articolului! Ce porcarie!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod