Drama unei actrițe: Andie MacDowell a avut grijă de la 10 ani de mama sa alcoolică

Actrița a povestit despre relația cu mama ei alcoolică, pe care a îngrijit-o încă din copilărie. Ea verifica toată casa, de teamă ca aceasta să nu fi uitat vreo țigară aprinsă care putea declanșa un incendiu.
Legătura cu mama a fost mereu specială pentru Andie MacDowell. Când Paula Johnson a căzut în patima alcoolului, Andie i-a stat alături, încă de când era un copil. Într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian, actrița a vorbit cu sinceritate despre dependența de alcool a mamei sale, o problemă care i-a marcat viața.

"Întotdeauna m-am simțit iubită", a precizat actrița în vârstă de 61 de ani în interviul publicat luni. Apoi a început să-și depene amintirile: "Era un desfacator de capace vechi agățat pe perete și eu îl curățam de grăsime și o întrebam: 'De ce bei?'. Erau urme de arsură peste tot pe podea și pe canapea; e uimitor că n-am luat foc.
Cred că m-am simțit responsabilă toată viața. Dar sunt bună la asta. M-am antrenat mult timp"
, a mărturisit ea.

Andie a încercat să trateze cu ajutorul medicilor dependența de alcool a mamei. Dar când unul dintre aceștia i-a prescris Valium, mama sa și-a pierdut capacitatea de a comunica. Privind înapoi, actrița știe acum că a fost o greșeală: "A fost o decizie proastă, fiindcă nu mai puteam vorbi cu ea. Și eu comunicasem bine cu ea."

Când situația a început să se agraveze, medicii nu i-au dat șanse mari: "Doctorul mi-a zis că va muri în cinci ani. Ciudățenia e că așa a fost."

Paula avea doar 53 de ani când a murit, din cauza unui atac de cord.
În ultimul ei an de viață, actrița a primit o scrisoare de la mama sa, în care aceasta îi mărturisea că era mândră de ea. "Spunea că s-a lăsat de băut și că era foarte mândră de mine. A fost ultimul an din viața ei și eu n-am reușit să-i fiu alături, ceea ce e fost foarte trist", a explicat vedeta.

Andie MacDowell privește înapoi cu nostalgie și simte chemarea locului în care a copilărit, în Carolina de Sud: "Mă tot gândesc să mă întorc în Gaffney. Mi-ar plăcea să mă întors și să încerc să aflu de la alți oameni cum a fost acel an în care eu n-am fost acolo."

Andie a vorbit și despre experiența sa din modelling.
Când era la început, a încercat și drogurile, dar, din fericire, nu i-au plăcut. "Era o grămadă de cocaină în jurul meu. Am avut o mică eperiență cu ele la început și le-am urât. Le-am urât!", a spus ea.

"Am folosit doar o lună. Chiar nu mi-au plăcut cum se simțeam. Nu mă făceau să mă simt bine și nu puteam să dorm. M-am dus la agenție și le-am zis că vreau să plec acasă, iar ei mi-au spus: 'Ai nevoie de alți prieteni. Nu ești în anturajul potrivit'. Nici măcar nu-mi amintesc cine erau. Nu eram printre oameni celebri atunci", a povestit actrița.

Andie MacDowell este cunoscută pentru rolurile din filmele "Patru nunţi şi o înmormântare", "Fetele rele cuceresc vestul", "Sex, minciuni şi casete video", "Muppets în spaţiu", "Semnale de dincolo".


Vedeta are trei copii (Justin - 33 de ani și fiicele, actrițe ca și ea, Rainey - 29 de ani și Margaret - 24 de ani), cu primul soț, Paul Qualley, fost model pe care l-a cunoscut în perioada în care ea prezenta colecțiile Gap. Cei doi s-au căsătorit în 1986 și au divorțat în 1999.

Andie MacDowell s-a căsătorit în 2001 cu omul de afaceri Rhett Hartzog. Mariajul lor s-a încheit în 2004.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod